Baba

Megszületett Debreczeni Zita és Gianni Annoni második gyermeke: “mozgalmas időszak elé nézünk”

Az örömhírt az édesapa, Gianni jelentette be. Itt az első fotó a sztárpár második gyermekéről.
2023. Március 20.
Debreczeni Zita és Gianni Annoni
Kép: fotocentral

Megszületett Gianni Annoni és Debreczeni Zita második gyermeke, aki szintén kisfiú. Az édesapa az örömhírt Facebook- és Instagram-oldalán is megosztotta.

„Isten hozott kicsi gyermekünk, Gregorio Ádám! Nagyon vártunk! Gianfranco, Mamma e Papá” – írta bejegyzésében Gianni.

Első gyermekük Gianfranco Máté már elmúlt kétéves. Debreczeni Zita még március elején nyilatkozott úgy a Borsnak, hogy „Miután hazajövünk a kórházból, pár hetet még marad velünk itthon Gianfranco, nem megy bölcsibe, így is próbáljuk az újszülöttet védeni, és a négyesünket erősíteni.”

Akkor arról is mesélt, hogy második várandóssága teljesen más volt, mint az első: Egy örökmozgó, dackorszakos kétéves igényeit próbálom összehangolni a pihenéssel, és gyakrabban kell utána rohanni, mintsem ülve játszani vele. Bár lehet, nem is dackorszakos, hanem csak egyszerűen az apjára, vagy az anyjára ütött.

Gianfranco most kezdi észrevenni a kimosott és fertőtlenített cumisüvegeket, melyek kisebbek az övénél. Amikor megkérdezem, hogy tudja-e, kié a cumisüveg, mondja, hogy a babáé. Amikor pedig arra voltam kíváncsi, odaadja-e a kiságyat a babának, arra azért még nemet mondott. Úgy már nyitottabb volt, hogy majd a kicsivel együtt alszanak benne. Persze egy két és féléves kisgyereknek még nehéz elmagyarázni, hogy jön a kistesó, majd a gyakorlatban meglátja. Az biztos, mozgalmas időszak elé nézünk, de Gianni igazi olasz apuka, aki mindenben segít a kicsik körül!”