Baba

Megszületett Gryllus Dorka és Simon Kornél második gyermeke

A színésznő Instagramon osztott meg egy képet második kisfiáról.
2020. November 12.
Kép forrása: dorkagryllus/Instagram

Világra jött Gryllus Dorka és Simon Kornél második gyermeke, Simon Áron – írja a hvg.hu. A színésznő Instagramján azt írta: “megtörtént a csoda, megérkezett közénk”.

A bejegyzés megtekintése az InstagramonMegtörtént a csoda, megérkezett közénk. #wundergeschehen Köszönjük a rengeteg szeretetet es pozitîv energiát amit küldtetek..Végtelenül boldogok vagyunk.Örök hála dr Siklós Pálnak es a Róber kórház minden dolgozojának a sok segitségért, szeretetért,amit kaptunk ezekben az ôrült idôkben.Az élet egy csoda! Köszönöm Istenem!??#simonáron. Our little miracle has arrived. Thank you for all the love and positive energy you’ve sent us these last couple of days, we are beyond grateful. I’d like to say a special thank you to Dr. Pál Siklós and to all the amazing staff at Robert Hospital for taking such good care of us during these crazy times. Life is truly a miracle! #blessed #aronsimon?? foto: @kornelsimonofficial ?? #szerelem

Dorka Gryllus (@dorkagryllus) által megosztott bejegyzés, Nov 11., 2020, időpont: 10:22 (PST időzóna szerint)

Gryllus Dorka májusban osztotta meg a nyilvánossággal az örömhírt, hogy kilenc év után ismét gyereket várnak párjával, Simon Kornéllal.

A 47 éves színésznő apás szüléssel hozta világra második gyermekét – írja a legfrissebb Story magazin nyomán az nlc.hu. “Nem volt semmiféle komplikáció, és a fiam egészséges, erős kisfiúként jött világra. Áronka 3 és fél óra alatt természetes úton tudott megszületni” – árulta el Gryllus Dorka a Story-nak.

Forrás: hvg.hu/nlc.hu/Story magazin