Baba

Nézd, milyen édes volt kicsinek Gryllus Dorka!

Gryllus Dorka már túl van az ötödik ikszen, ami cseppet sem zavarja, nekünk pedig kedvünk támad megtapsolni ezért - és sok másért is!
2023. November 19.
Gryllus Dorka
Fotó: Fotocentrál.hu - Birton Szabolcs

A színésznő, aki két kisfiú büszke anyukája, Szily Nórának adott igazán tartalmas interjút a közelmúltban, amiben kitért arra is, mennyire nincs könnyű dolga az ő generációjának.

Mint mondta, az önazonosság és a kor elfogadása azért sem megy játszi könnyedséggel a mai ötveneseknek, mert a szépészeti ipar mindent megtesz azért, hogy rábeszélje a nőket arra, hogy az összes ráncot tüntessék el az arcukról. 

Elolvad, ha Somára és Áronra néz

„A fiatalság persze csodálatos! Ha ránézek a gyerekeimre, elönti a szívem valami euforikus gyönyör. Olyan helyesek, és egész más lendület van bennük. De a társadalomnak szüksége van a mi korosztályunk energiájára is. Ezért is kell beszélni erről, és változtatni. Például sokszor az van, hogy egy ötvenéves sikeres nő filmekben ellenszenves karakter, már ha egyáltalán van. A férfi pedig nem, ő a hős” – fejtegette Dorka, akiről nagyon cuki gyerekkori fotókat találtunk!

5 fotó megtekintése

Nézd, milyen édes volt kicsinek Gryllus Dorka!

Fotó megosztása:

Nyitókép: Fotocentrál.hu – Birton Szabolcs