Család

Szüleivel közös filmben szerepel Gryllus Dorka és Simon Kornél fia

A színészpár idősebb gyermeke maga is színész szeretne lenni.
2024. Március 31.
(Fotó: Olajos Piroska via Fotocentral)

Gryllus Dorkának és Simon Kornélnak két gyermeke van: idősebb fiuk, Soma tizenkét éves, kisebbik fiuk, Áron pedig 2020 novemberében jött világra.

Soma, aki jó ideje maga is színész szeretne lenni szüleihez hasonlóan, most velük szerepel majd egy készülő filmben, az Itt érzem magam otthon-ban. Gryllus Dorka a Blikknek beszélt arról, hogy a film rendezője együtt kérte fel őt és férjét a szerepeikre. „(…) de mivel van egy gyerekünk a filmben is, és Somi színész akar lenni, így mindenki nyert azzal az ötlettel, hogy ő legyen a gyerekszereplő” – mondta el a lapnak.

„Amikor Kornéllal együtt szerepelünk, együtt játszunk, az mindig különleges élmény, és most ugyanezt éljük át Somával együtt. Tényleg olyan, mintha más dimenzióba lépnénk át. Hallatlanul szórakoztató, hogy ő is része lett ennek, és olyan természetességgel tudtunk ebben együtt létezni, hogy egy percig sem éreztem furcsának” – idézi a színésznőt a Blikk.

Gryllus Dorka arról is beszélt a lapnak, hogy alapvető, praktikus dolgokra is igyekeztek megtanítani Somát, akit befogadott az egész stáb, és szeretettel kezelték.

„Mindig izgulok, aggódom érte, de ez inkább a természetemből fakadó aggodalom. Közben tátott szájjal rajongok, mert nagyon ügyes. Még csak 12 éves, de az már most nyilvánvaló, hogy megvan benne a dramatikus gondolkodás, történetmesélés tehetsége, beleéli magát a szituációba” – nyilatkozta a színésznő.