Család

Gryllus Dorka férjét a gyerekük ébresztette rá, hogy túl sokat dolgozik

Amikor Simon Kornél kicsi volt, az apukája sokat volt távol otthonról, és ezt szerette volna elkerülni felnőttként. A kisfia szerint nem sikerült.
2023. Május 12.
Simon Kornél és Gryllus Dorka

Simon Kornél és Lukács Miki a Story magazinnak meséltek arról, hogy milyen apának tartják magukat, s hogy mi mindent tesznek meg azért, hogy jó kapcsolatot alakítsanak ki a gyerekeikkel.

Kornél és Gryllus Dorka két fiú büszke szülei: Soma már suliba jár, Áron pedig óvodás. A Story legújabb számában Kornél azt mesélte, hogy már azelőtt tudta, hogy szeretne aktívan részt venni a gyerekei életében, mielőtt apa lett volna. Az ő édesapja ugyanis, anyagi okok miatt sokat dolgozott külföldön, ami miatt sok közös pillanatot mulasztottak el.

„Panelban laktunk, de volt magnónk, meg egy idő után egy Ladánk. Ennek megvolt az az ára, hogy bizonyos eseményekkor az én édesapám nem volt ott. Hálás vagyok neki ezért az áldozatért, de azt gondoltam, én másként szeretném ezt csinálni” – mesélte Kornél, aki próbált odafigyelni arra, hogy ne kövesse el az apukája hibáját.

„Emlékszem, hogy egyszer, amikor sokat jártam vidékre rendezni, Somikának kellett írni egy házi dolgozatot, amiben volt egy fél mondata, hogy a papának nem sokszor van ránk ideje. Engem annyira szíven ütött, hogy minden igyekezetem dacára ezt érzi a gyerek, hogy el is hagytam ezeket a munkákat és az ingázást” – osztotta meg Gryllus Dorka férje.

Fotó: Profimedia.hu