Baba

Megszületett Szőcs Renáta kislánya, aranyos fotókat osztott meg az énekesnő

Az énekesnő kislánya szerdán született meg.
2023. Május 06.
(Fotó: press.tv2.hu/TV2)

A TV2 Star Academy című műsorának nyertese, Szőcs Renáta a Bors-nak számolt be kislánya, Amélia születéséről. Az énekesnő majd két héttel hordta túl a kisbabáját, és ahogy arról korábban a Gyerekszoba.hu is beszámolt, 41 hetes kismamaként múlt vasárnap a pápalátogatás alkalmából még fellépett a Papp László Budapest Sportarénában.

Szőcs Renátának kedden kellett kórházba mennie, és végül egy nappal később hozta világra kislányát. Az énekesnő Instagram-oldalán is megosztotta Amélia érkezésének hírét, néhány fotó kíséretében.

„2023.05.03 | Üdv a kis családunkban Amélia, nincsenek szavak, nem tudom leírni sem igazán, de minden édesanya jól tudja miről beszélek… nem tudom ezt lehet-e igazán szavakba önteni, de a női test elképesztő erős és hihetetlen mire képes. Hálás vagyok, hogy átélhettem és hogy Márk ott lehetett végig mellettem” – írta az énekesnő a bejegyzésében, amiben megköszönte a kórház dolgozóinak a munkáját is, és az üzeneteket, amiket a rajongóktól kapott, akik aggódtak érte a napokban.