Terhesség

41 hetes terhesen lépett fel az Arénában Szőcs Renáta

Nem hitte volna, hogy még "egyben lesznek".
2023. Május 01.
szőcs renáta
Fotó: fotocentral

Bármelyik pillanatban megérkezhet Szőcs Renáta énekes gyermeke. Ennek ellenére elvállalta, hogy fellépjen a Papp László Budapest Sportarénában, és a pápalátogatás alkalmából írt Camino című dalt elénekelje. Akkor a Star Academy című műsor nyertese nem számított rá, hogy babája még a pocakjában lesz – mint Instagram-bejegyzéséből kiderül.

Ezelőtt egy héttel még jót kacagtam, hogy ez körülbelül lehetetlen küldetés lesz, hogy pocakosan ott állhassak és most pedig megvalósulni látszik – írja. „Csíkszeredai lányként mindig közel állt hozzám a vallás, a pünkösdi búcsú és Csíksomlyó nekünk egy olyan esemény az életünkben, ami sok fiatalra hatással volt otthon és van a mai napig. (…) Hálás vagyok, hogy részese lehetek és szívből köszönöm a bizalmat.
Gyönyörű történet lesz mesélni a lányomnak, hogy mit élhettem át vele, amikor ő még odabent pihengetett” – tette hozzá a fellépésével kapcsolatban.

A kommentelők szerint már most „nagyon jó” babája van, hogy hagyta dolgozni az édesanyját.

Róla egyébként tudni lehet, hogy kislány lesz, és az Amélia nevet kapja majd.

Az énekes korábban elmesélte a Blikknek, hogy csodaként éli meg a várandósságot, mert nem volt sok esély a teherbeesésére: „Az orvosom minimálisnak látta az esélyét annak, hogy természetes úton édesanya legyek. Ráadásul azzal is riogattak, hogy ahogy telik az idő, ez az esély is egyre csökken majd. Éppen ezért valódi csodaként éltem meg, amikor elvégeztem a tesztet, és megjelent a két csík. Ezt csak azért meséltem el, mert tudom, hogy sok nő él azzal a tudattal, hogy ezért vagy azért nem lehet gyermeke, de szeretném, ha tudnák, hogy csodák márpedig vannak” – nyilatkozta a lapnak.