Baba

Meztelen képet osztott meg Rumer Willis, aki szülés utáni testének mondott dicséretet

Szülés utáni testéhez írt szép üzenetet Rumer Willis.
2023. Augusztus 15.
(Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/Contributor/Getty Images)

„Ez a testem a semmiből készített egy embert… és most egy kissé másképp néz ki és érzi magát, de le vagyok nyűgözve minden nap, amikor a lányomra nézek, és látom a mosolyát vagy a tökéletes arcát és az apró lábujjait és amikor a szeme felragyog, amikor reggel felébred és felismeri az arcom. Ő életem szerelme” – írta fotójához Willis, amit Instagram-oldalán osztott meg.

 

Derek Richard Thomas-szal közös kislánya, Lou április 18-án jött világra.

„Ez a testem, amit annyi éven át próbáltam alakítani és olyanná formálni, amit kívánatosnak tartottam vagy olyannak, hogy jól érezzem magam a ruhákban, egy kicsit puhább és kerekebb és remegős és más, és ez rendben van. Több, mint rendben van, valami csodálatos, mert egy ember növekedett benne. Ez a kis lény, akit hevesen és csodálkozva szeretek, és minden nap új szinteket érek el” – folytatta, és hozzátette, hogy tudja, hogy a teste még mindig alkalmazkodik, de bármilyen formában is végződik, hálás neki mindazért, amit tett és tesz.

„A folyamatban lévő átalakulásban hálás vagyok minden meglepő változásért. Lehet, hogy a melleim nagyobbak és lefelé haladnak, de micsoda ajándék és kiváltság, hogy etethetik és táplálhatják Lou-mat. Fantasztikus párnát jelentenek, amikor alszunk. A csípőm és a hasam, amik már puhábbak és kerekebbek, biztonságban, melegen és szeretetben ölelik a lányomat” – tette hozzá.

Willis írt magának egy emlékeztetőt is: „A legteljesebb szépség, amit valaha éreztem magamban, abból fakad, hogy naponta emlékszem, hogy nem utasítom el ezeket a részeimet, hanem csak átölelem és mély hálát adok nekik” – írta.

(via today.com)