Család

Megható fotót osztott meg lánya Bruce Willisről és unokájáról

Kedves képekkel köszöntötte apák napja alkalmából édesapját és párját Rumer Willis.
2023. Június 20.
(Fotó: Rachpoot/Bauer-Griffin/Contributor)

Két hónapja jött világra Rumer Willis és párja, Derek Richard Thomas első gyermeke, Louetta Isley, így Demi Moore és Bruce Willis nagyszülők lettek.

Rumer Willis apák napja alkalmából osztott meg egy kedves bejegyzést, amiben több fotó is látható, többek között édesapjáról, ahogy a kisunokáját fogja, és Louetta-ról, miközben édesapjával hasalnak egy ágyon. „Látni ma édesapámat, ahogy a lányomat a karjában tartja, olyasmi, amit egész életemben kincsként őrízek meg. A kedvessége és az iránta való szeretete olyan tiszta és gyönyörű. Papa, olyan szerencsés vagyok, hogy te vagy nekem, és Lou is az. Köszönöm, hogy a legbolodozósabb, legszeretetteljesebb, legmenőbb apa vagy, akit egy lány kaphat” – írta bejegyzésében az újdonsült édesanya, aki olyan képet is megosztott, amin hárman szerepelnek együtt babájával és édesapjával.

 

A posztban Louetta édesapját is köszönti: „Boldog első apák napját! Köszönöm, a gyönyörű a kertet, amit Lou-nak, ahol játszhat és ehet. Köszönöm, hogy megtöltöd a házat zenével, amit hallhat. Köszönöm a késő esti pelenkázásokat és a vicces arcokat. Annyira hálás vagyok, hogy a lányunknak olyan apukája van, aki ennyire szereti őt és aki vicces és fura, hogy tudja, hogy rendben van, ha ő is az. Köszönöm neked a legcsodásabb lányt, akit a legmerészebb álmaimban sem tudtam elképzelni” – zárta üzenetét.

A 34 éves Rumer Willis Demi Moore és Bruce Willis legidősebb lánya. Két húga van, a 29 éves Tallulah, és a 31 éves Scout.