Család

2023 sztárbabái – Van olyan híresség, aki már a negyedik gyermekével várandós

Új év, új babák! Mutatjuk, kik azok a hírességek, akikhez már úton van a gólya, hogy 2023-ban újabb taggal bővüljön a család.
2023. Január 01.
Blake Lively és Ryan Reynolds

Már most látszik, hogy sztárbabák tekintetében nem lesz eseménytelen 2023! Több híresség is anyai örömök elé néz, még olyan is akad köztük, aki immár negyedszer vág bele ebbe a csodás kalandba.

Rumer Willis

Bruce Willis és Demi Moore 34 éves és egyben legnagyobb lánya egy nagyon helyes Instagram-posztban jelentette be, hogy szerelmével, Derek Richard Thomasszal, a Vista Vicks frontemberével első babájukat várják. Azt nem tudni pontosan, hogy Rumer és Derek mióta alkotnak egy párt, annyi bizonyos csak, hogy a lány májusban beszélt először a kapcsolatukról. A nagy bejelentést Demi Moore is megmutatta a világnak egy vicces megjegyzés kíséretében: „Kezdetét veszi a dögös, őrült és féktelen nagymamaságom korszaka” – írta a méltán büszke leendő nagyi.

Behati Prinsloo

A gyönyörű modell és férje, Adam Levine a Maroon 5 énekese novemberben osztotta meg a világgal, hogy úton van a harmadik gyermekük. A remek hírt igazán extravagáns képek kíséretében indították útjára: Behati egy bugyin és egy felhajtott topon kívül nem visel semmit, a fején egy gyorsétteremláncban osztogatott papírkorona díszeleg, a kezében pedig egy nyalókát tart. Az 5 éves Dusty Rose és a 4 éves Gio Grace is izgatottan készülnek majd az új családtag érkezésére.

Kaley Cuoco

Az Agymenők sztárja és barátja, Tom Pelphrey 5 hónappal ezelőtt jelentette be, hogy egy párt alkotnak, október 11-én pedig sokak nagy meglepetésére azzal a hírrel rukkoltak elő, hogy szülők lesznek. Kaleyt a követői már többször várandósnak hitték, amivel igencsak felmérgesítették a színésznőt, most azonban tényleg babát vár, méghozzá egy kislányt.

A_varandos_Kaley_Cuoco_egy_tvstudioban

Blake Lively

A Gossip Girl sztárja és férje, Ryan Reynolds negyedik gyermeküket várják a 7 éves James, az 5 éves Inez és a 2 éves Betty után. Kerekedő pocakját szeptemberben a Forbes Power Women Summit nevű rendezvényen is megmutatta a közönségnek, miközben vállalkozói sikereiről beszélt. Ahogy azt már megszokhattuk tőle, most is humoránál volt: „Imádok alkotni. Legyen szó sütésről, mesélésről, márkaépítésről vagy emberi lényekről. Egyszerűen imádom őket létrehozni!” – hangzott el felszólalásában.

Blake_Lively_terhesen_szeptemberben

Hazai sztárbabák 2023-ban

  • Harmadik babáját várja Kulcsár Edina is. Ez lesz az egykori szépségkirálynő és G.w.M első közös gyermeke. A várandós Edina jövőre hozzá világra az új szerelemből fogant kislányt.
  • Kustánczi Lia modell is anyai örömök elé néz 2023-ban, ő nem is olyan régen, november elején kürtölte világgá a boldogságát. Akkor a 15. hétben járt meglepetésbabájával, akinek apukájára sokat várt a leendő anyuka. A jelek szerint megérte türelmesnek lenni, hiszen betoppant az életébe az a férfi, akit keresett.

(Fotó: Getty Images)