Család

Megható képekkel köszöntötte Demi Moore születésnapos lányát, Rumer Willist

A színésznő legidősebb lánya harmincöt éves lett idén.
2023. Augusztus 17.
(Fotó: Kayla Oaddams/Staff/Getty Images)

Megható sorokkal köszöntötte Demi Moore lányát, a születésnapos Rumer Willist, aki maga is édesanya lett: áprilisban született meg kislánya, Louetta.

„Az életem megváltozott aznap, amikor megszülettél. Mélységet, jelentőséget, céltudatot hoztál a létezésembe, a szeretet egy olyan megértésével együtt, amit korábban nem ismertem. Most itt vagy, az én babám, a saját babáddal, még nagyobb jelentőséget, varázslatot és szeretetet hozva mindannyiunk életébe. Annyira büszke vagyok rád. Boldog születésnapot, Ru! Boldog új évet! Az élet boldog ünneplését! Szeretlek!” – köszöntötte legidősebb lányát Moore, aki közös képeket is megosztott a még gyermek Rumer-ről, első unokája születéséről, és egy fotót, amin mindhárman együtt szerepelnek.

 

Születésnapos lánya is válaszolt Moore érzelmes köszöntésére: „Oh, mama, annyira szeretlek. Az, hogy tudom, hogy mi kell ahhoz, hogy egy új lelket hozzunk ebbe a világba, teljesen új jelentőséget ad számomra. Mindig is azt hittem, hogy ez az én napom, de most már tudom, hogy mindig a miénk volt. Boldog születésnapot, mama”.

Demi Moore-nak és Bruce Willis-nek Rumer mellett két lányuk van: a most harminckét éves Scout LaRue és a huszonkilenc éves Tallulah Belle. Willis-nek és második feleségének, Emma Heming-nek két lánya született – Mabel Ray idén lett tizenegy éves, míg Evelyn Penn kilenc éves.

(via people.com)