Baba

Nyaralj a babával

Sok múlik azon, hogy miként sikerül a családi nyaralás. Az egyik legfontosabb szempont, hogy hova készültök. Ajánlunk néhány bababarát helyet.
2012. Augusztus 15.

Tengerhez utazunk

Horvátország nem csak a zord sziklák, az illegális kempingezés és a kicsit zűrös apartmanok hazája. Aki keres, az talál! Remek üdülőtelepeket vagy üdülőfalukat lelhettek nagyiékkal, ha picit utánajártok. A körbekerített apartmantelepeken édesvizű gyerekmedencék, játszóterek várnak, de a tengerpart is „kéznél van” a nagyobbacskák számára. Ha már odaért a kis csapat, akkor biztosan tökéletes nyaralásra számíthatnak, de a hosszú utazást nagyon jól meg kell szervezni! Mi most a Zaton Holiday üdülőfalut ajánljuk.

Pihenés és sport

Nyaralj a babával

A Tisza-tó éppen azoknak való, akik kevés megerőltetéssel, mégis sportosan szeretnék tölteni a nyaralást. Még a legkisebbekkel is lehet biciklitúrázni gyönyörű környezetben, hiszen sehol nincs emelkedő. Nagyokat lehet sétálni, úszni, pancsolni, de még lovagolni is. A Fekete Gólya Panziót ajánljuk, ahol gyerekbarát berendezést találhat a látogató, játszótérrel, homokozóval, tollaspályával, focipályával. Mosogatógép, fűszer- és gyümölcsöskert egészíti ki az otthonos konyhát. Külön díj ellenében mosást is vállal a vendéglátó. Rossz időben a vendégek igénybe vehetik a tágas nappalit, ahol kicsiknek és idősebbeknek szánt játékokat is biztosítanak. A közelben szabad strand és termálstrand is található. A nagyi pedig rendelhet egy pihentető masszázst, amíg nagyapa kergeti a labdát a gyerekekkel.

Vidéken otthon

Nyaralj a babával

A Badacsony szívében áll Kálmán papa bababarát panziója. A tulajdonosok az unoka születésekor ébredtek rá, milyen fontos a családoknak, hogy olyan biztonság és kényelem fogadja őket, amilyet otthonukban is kialakítottak csemetéjüknek. A lakótér és a kert is tökéletes felkészültséggel fogadja a családot. Az éjszakai jelzőfények, a gyerekekre méretezett étkészlet és bútorok, a körbekerített gyümölcsfás-játszóteres kert a piciket szolgálja, és a nagyszülőket sem állítja nehezen megoldható problémák elé. Ebből a békés fészekből indulhatnak neki a Balaton-felvidék felfedezésének: először irány a Balaton-part, aztán ha elég a strandból, közel van Keszthely. Nincs messze Tapolca, ahol a tavas barlang örök emlékekkel látja el a gyerekeket. Kirándulós napon irány Salföld, a világ egyik legszebb települése. A csavargás után pedig vissza Kálmán papához, ahol a fáradt nap után is otthon érzi magát mindenki.

Napfényes kényeztetés

Nyaralj a babával

Szeged a napfény városa. Ha a nagyszülők teljes kényelemre vágynak, a Hunguest Hotel Forrásban mindent megkapnak, és még az unokák is nagyon jól érzik magukat. A luxuskörnyezetben kényelmes és biztonságos körülmények között élvezhetik a Napfény Fürdő szolgáltatásait is. Nem számít a rossz idő, hiszen a fedett területen is minden lehetséges. A nagyobb gyerekek Európa egyik leghosszabb vízi csúszdáját, a picik a biztonságos gyerekmedencét, a nagyszülők pedig a „csendes wellness” szolgáltatásait próbálhatják ki. Napsütésben irány a strand, ahol a medencéken, pancsolókon kívül programok is szórakoztatják a piciket. Négyéves korig ingyenes a szállás és az étkezés, 4 és 12 éves kor között 50 százalék engedmény jár a szállás és az étkezés árából.

Trükkök, tippek, praktikák – egy e-könyvbenMindenki örül, ha nem a saját bőrén kell megtapasztalnia az élet nagy buktatóit, hanem más példájából tanulhat. A nyaralásra ez fokozottan igaz, hiszen ez nem a megbölcsülés, hanem a pihenés időszaka. Találtunk egy neked való e-könyvet, amelyben minden benne van, amit a családi nyaralásról tudni kell. Ingyen letöltheted.