Baba

Orvoshoz kell menned? Így spórolhatsz időt!

Egy kismamának, pláne, ha még szoptat, minden perce be van osztva, így nem mindegy, mennyit kell várnia, például egy orvosi vizsgálatra. Utóbbira szerencsére már van gyors megoldás.
2014. Február 12.

Mindenki számára rémálom, amikor órákig kell ülni egy szakrendelésen, bűvölve az ajtót, hogy végre kinyíljon és a te nevedet mondják. Különösen igaz ez akkor, amikor otthon egy síró kisbaba vár, és ijedten nézed a másodperceket, hogy már csak fél órád maradt a következő szoptatásig, és azon gondolkozol, hogy vajon elég lesz-e a lefejt tej. Persze akkor sem jobb a helyzet, ha az elviselhetetlen fülfájás, vagy ínhüvelygyulladás felülírja minden elvedet és más megoldás nem lévén, szemed fényét órákra le kellett adnod a szomszéd néninél, aki ugyan nagyon kedves, de kétséges, hogy valóban betart-e minden nevelési/étkezési stb. szabályt, amelyet kértél tőle (és nagyon jól tudod, hogy nem, nem fog).

Ma már szerencsére van egy egyszerű és praktikus megoldás erre. A foglaljorvost.hu portálon panasz esetén pár kattintással, terület szerint tudsz rákeresni a szakorvosokra és azonnal időpontot is foglalhatsz. Így akkor tudsz menni, amikor neked a legkényelmesebb, a legjobban el tudod helyezni a gyereket. Ráadásul 50 szakterület több száz szakorvosa közül, páciensek értékelései alapján választhatod ki a neked legszimpatikusabb doktort, így nem a jószerencse dönti el, ki fog megvizsgálni.

A foglaljorvost.hu – amely lapunk partneroldala – több mint 50 szakterületen kínál szakorvosokat, és rengeteg időpont és helyszín közül lehet választani. A használata valóban egyszerű, ugyanis nem kell regisztrációval bajlódni, a foglalás pedig automatikus. Ha pedig közbejön valami, szintén az interneten keresztül bármikor lemondhatod, vagy foglalhatsz új időpontot.

A szolgáltatás ráadásul teljesen ingyenes, a foglalásért nem számítanak fel díjat, csupán a szakorvos magánrendelési díját kell kifizetni.