Baba

Priyanka Chopra Jonas kedves dolgot árult el lánya nevéről

Priyanka Chopra és Nick Jonas kislányának neve a család mindkét oldalához kötődik.
2023. Április 29.
Priyanka Chopra és Nick Jonas (Fotó: Lia Toby/BFC/Contributor/Getty Images)

Priyanka Chopra Jonas és férje, Nick Jonas egyéves gyermekének, Malti Marie-nek a neve családja mindkét oldalához kötődik. A kislány mindkét oldalról a nagymamájáról kapta a nevét, árulta el a színésznő a Today műsorvezetőjének, Hoda Kotb-nak.

A Malti név Priyanka Chopra édesanyjának, Dr. Madhu Chopra-nak a második keresztneve, míg a Marie Nick Jonas édesanyjának, Denise Jonas-nak a második neve.

A babynames.com szerint a Malti név indiai eredetű, és a jelentése kicsi, illatos virág, de holdfény jelentése is van. A Marie név pedig a héber eredetű név francia változata, aminek a jelentései között van a tenger cseppje, a keserű és a szeretett személy is, írja a nameberry.com.

Januárban a színésznő a British Vogue-nak adott egy interjút, amiben megosztotta azt is, hogy Malti Marie-t beceneve az „M”.

Priyanka Chopra és Nick Jonas2018-ban házasodtak össze, és tavaly született meg kislányuk, béranya segítségével. Malti Marie januárban ünnepelte első születésnapját.

Korábban írtunk arról, hogy Nick Jonas nemrégiben testvéreivel, Kevin Jonas-szal és Joe Jonas-szal, a Jonas Brothers másik két tagjával adott egy interjút a SiriusXM-nek, ahol szülői tapasztalataikról is kérdezték őket, és ahol megosztották a kimondatlan szülői szabályukat, aminek alkalmazására Nick más testvéreket is bíztat.