Család

Kimondatlan szülői szabályukat osztották meg a Jonas Brothers tesók

A szülői szabályuk is segít megőrizni a családi békességet.
2023. Április 14.
Kevin Jonas, Nick Jonas és Joe Jonas
Kevin Jonas, Nick Jonas és Joe Jonas (Fotó: Jason Mendez/Contributor/Getty Images)

A Jonas Brothers együttes híres tesói, Kevin, Joe és Nick Jonas már mindhárman édesapák, és az elmúlt néhány év szülői tapasztalata után már van is egy fontos szülői szabályuk, ami segít megőrizni a békét a családban.

A zenész-testvér trió nemrégiben a SiriusXM-nél vendégeskedett, ahol azt kérdezték tőlük, hogy Joe és Nick fordultak-e bátyjukhoz gyereknevelési tanácsért. „Valójában nem adunk egymásnak tanácsot a családdal kapcsolatban. Ez egyfajta kimondatlan szabály. Csak tesszük a magunk dolgát. Tedd úgy, ahogy szeretnéd” – válaszolta Kevin Jonas.

Nick hozzátette, hogy ez egy „igazán egészséges dolog, amiről soha nem beszéltek”, és más testvéreket is arra bíztatott, hogy maguk is kövessék ezt a példát. „Az utolsó dolog, amit a testvéreidtől hallani szeretnél az, hogy hogyan neveld a gyermekedet. Azt hiszem, ezt mindannyian így gondoljuk, és azt mondjuk: »Tedd úgy, ahogy szeretnéd. Én csak itt vagyok, és csak Nick nagybácsi vagyok, ez így megy.«” – mondta el a zenekar legfiatalabb tagja.

A Jonas testvérek mindhárman lányos apukák. Kevin Jonas 2009-ben vette feleségül Danielle Deleasa-t, idősebb lányuk, Alena kilencéves, a fiatalabb, Valentina pedig hatéves. Joe Jonas 2019-ben házasodott össze Sophie Turner színésznővel, és 2020-ban megszületett kislányuk, Willa, akinek kishúga tavaly jött világra (az ő nevét még nem árulták el a szülei). Nick Jonas házastársa 2018 óta Priyanka Chopra színésznő: a pár kislánya, Malti Marie tavaly született, béranya segítségével, és januárban ünnepelték első születésnapját.

A kéretlen gyermeknevelési tanácsokat sokan nem szeretik hallani, és ezek nem csupán a rokonoktól, barátoktól érkezhetnek, hanem akár ismeretlenektől is. Természetesen azzal más a helyzet, ha egy szerettünk kikéri a véleményünket szülői kérdésekben, de bizonyos esetekben valóban hasznos lehet a Jonas tesók tippje.

(via thebump.com)