Baba

Puskás-Dallos Bogiék elárulták kisbabájuk nemét, akit nem szeretnének mutogatni

Puskás-Dallos Peti és Puskás-Dallos Bogi hamarosan szülők lesznek. A babavárásról most a Nők Lapjának nyilatkoztak.
2023. Május 10.
Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti
Kép: RTL Klub

Alig két évvel esküvőjük után első gyermeküket várják Puskás-Dallos Peti és Puskás-Dallos Bogi. Ahogy mi is beszámoltunk róla a zenész-házaspár március végén jelentette be az örömhírt, hogy első kisbabájukat várják.  „A világ legboldogabb emberei vagyunk, mert szülők leszünk. Nagyon várunk kisbabánk” – írták akkor közösségi oldalaikon.

Most a Nők Lapjának elárulták kisbabájuk nemét. – Szerepelek a Macskákban, és van az előadásban egy pillanat, amikor kiemelnek egy kismacskát egy kalapból, aki mindig valamelyik társulati tag gyereke. Amióta tudom, hogy gyerekünk lesz, megkönnyezem ezt a jelenetet. Alig várom, hogy a mi kisfiunkat is kihúzzák a kalapból” – mesélte a lapnak Puskás Peti. Arról is beszéltek, hogy mennyire szeretnék megmutatni majd a babát. – Jelenleg egy biztos tervünk van, ami a várandósságot illeti: babára vonatkozó reklámtevékenységet nem vállalunk. Valahogy ebben is szeretnénk megtalálni azt az arany középutat, hogy ne is titkoljuk, de ne is mutogassuk úton-útfélen a gyerekünket” – mondta Puskás- Dallos Bogi.

Azt, hogy kisfiút várnak már sejteni lehetett egy ideje. A nagy bejelentés után nem sokkal Rácz Jenő megosztott egy képet, amiből kiderül, hogy fia lesz Boginak és Petinek. Később a séf törölte a posztot.

forrás: nlc.hu