Baba

Régi sírköveken szereplő nevek között kereste az igazit a várandós influenszer

Haley Hodg egy amerikai influenszer, aki rendszeresen betekintést enged családi életébe a TikTokon. Most babanév-kereső tippeket adott.
2024. Május 23.
influenszer és családja névkeresőben

Abban alapvetően nincs semmi kivetnivaló, ha egy család ellátogat egy antik temetőbe, Haley azonban azért kerekedett fel a hasában növekvő babája apukájával és a gyerekeikkel, hogy megtalálják az ideális nevet a hamarosan érkező kicsinek.

A párnak már van három kislánya, és negyedszer is lánnyal bővül a családjuk, így mostanra kissé kifogytak az ötletekből. Amikor a közelmúltban kiruccantak otthonról, a programjukba beillesztettek egy temetőlátogatást is. 

Azért tették ezt, hogy a régi sírköveken lévő nevekkel ismerkedjenek, abban bízva, hogy találnak köztük egy olyat, amibe első látásra beleszeretnek a különlegessége miatt. És a látogatásukat videóra is vették, hogy aztán megosszák követőikkel a TikTokon.

Amerikában senki nem hökkent meg azon, hogy kislányoknak is adták a James, a Julian vagy például a Galloway nevet, amiken a család szeme is megakadt. Ugyanakkor a Salem és a Vienna is megtetszett a várandós anyának.

„Tudom, hogy sokak szerint bizarr, de az én anyukám is megszállottja volt a történelemnek. Kisebb koromban gyakran vitt a temetőbe sétálni, és a húgom nevét is egy sírkövön látta meg először. Így lett ő Cooper” – osztotta meg Haley.

A kommentelők között többen megbotránkoztak azon, hogy a kismama egy halott ember után akarja elnevezni a születendő lányát, sokak szerint viszont egészen különleges, hogy a régmúltat idéző nevek között keresgélnek.

Volt aki azt kérdezte Haleytől: „Ha majd a lányodnak valaki megdícséri a nevét, mit fog mondani? Köszi, anyukám egy temetőben talált rá!?”

Nyitókép: TikTok pillanatkép