Baba

Rémálom a 75-ös trolin

Valószínűleg ez az a helyzet, amitől a legtöbb szülő fél: a troli úgy indul el, hogy a gyerek már a megállóban van, de az anya még a trolin.
2017. Március 13.

A Hősök terén szeretett volna leszállni a 75-ös troliról a 22 éves Vivien, kisfiával, Benett-tel. A babakocsi azonban nehéz volt, ezért egy nő segített leemelni a babakocsit, benne az öt hónapos babával. Első próbálkozásra nem sikerült leszállniuk, mert a sofőr rávágta az ajtót a babakocsiban fekvő Benettre. Ekkor az egész busz kiabálni kezdett és újra kinyílt az ajtó – szemlézi a Borsot a 24.hu.

Ekkor a segítség és a baba leértek a megállóba, de a troli vezetője becsukta az ajtót és elindult. Az anya és a többi utas is szólt, kopogott a sofőrnek, aki a következő mondattal válaszolt az anyának: Fogja be, vagy ledobom! Majd a következő megállóban leszáll!

És tényleg nem állt meg. Végül a Benczúr utcánál sikerült leszállnia Viviennek, visszarohant a Hősök terére, ahol a jólelkű utas várta a babával.

Kamera is volt a buszon, és a pontos időpont is megvan, így egyből bejelentést tettem telefonon és levélben is a BKK központnál, de csak annyit mondtak, hogy harmincnapos határidővel foglalkoznak az ügyemmel – mesélte a Borsnak az édesanya.

Kapcsolódó cikkeink:

Közlekedni babakocsival – kihívás vagy élmény?

Babakocsival buszozni kész kaland!

Forrás: 24.hu/babaszoba.hu