Baba

Ritka egybeesés: harmadik gyermeküknek is ugyanaz a születésnapja, mint a két idősebb testvérnek

Biztosan nagy ünneplés lesz minden szeptember 3-án a floridai Turner családban.
2023. Szeptember 14.
születésnapi torta
(Kép forrása: Getty Images)

A Floridában élő Sauhry Turner és Jeremy Turner számára eddig is nagyon különleges volt a szeptember 3-a, de nemrégiben ez csak fokozódott, miután harmadik gyermeküket is ezen a napon köszöntötték. Ugyanis a pár két idősebb gyermekének is ez a nap a születésnapja. Három kislányuk négy éven belül született, mindannyian szeptember 3-án.

„Hihetetlenül boldog vagyok. Én vagyok a legboldogabb apa Ocala-ban” – mondta el Jeremy Turner a Good Morning America-nak.

A család legidősebb gyermeke, Jasmine 2020-ban született, szeptember 3-án, pontosan egy évvel később pedig kishúga, Jessica jött világra. A család legfiatalabb tagja, aki nemrégiben érkezett, a Juliet nevet kapta.

Az édesapa elmondta, hogy megdöbbentette őket, hogy harmadik kislányuk is ugyanazon a napon akart megszületni, mint a két nővére. Hasonlóan meg voltak lepve a kórházban dolgozók is, akik azt mondták a párnak, hogy még soha nem tapasztaltak hasonló egybeesést. Juliet születésének napján az egész kórházban terjedni kezdett a ritka véletlen híre, és ha egy-egy ápoló belépett a szobába, beszámolt mindenkinek a különleges esetről.

Az NBC 15 csatorna megosztott egy videót is a családról, amit itt lehet megnézni.

Jeremy Turner megosztotta a csatornával azt is, hogy annak ellenére, hogy lányai egyazon születésnapon osztoznak, a személyiségük más és más. Azután, hogy szinte alig van esély ilyen egybeesésre, a család a három lányuk különleges születésnapját hármas csodának nevezi.

Ugyan valóban nem mindennapi egy ilyen egybeesés, azért időnként előfordul hasonló. Nemrégiben például egy olyan családról is írtunk, ahol az anyának, az apának és a kisbabájuknak is ugyanaz a születésnapja.