Baba

Szallas.hu Babafotó Pályázat: a szavazók is nyerhetnek

A hazai piacvezető szállásközvetítő portál játékot indított, ahol a bájos babafotók beküldői és a képekre szavazók között különböző nyeremények lelnek gazdára, ráadásul minden képfeltöltő gazdagabb lesz egy 2000 Ft értékű szálláskuponnal.
2015. Szeptember 08.

A még októberben is tartó játéknál nincsenek speciális kritériumok – bármilyen babás fotót szívesen látnak a szervezők. Minden képet feltöltő játékos automatikusan kap egy 2 000 Ft értékű virtuális kupont, melyet a Szallasguru.hu oldalon történő foglaláskor válthat be 2015. október 31-éig – s ami fontos – minden ajánlatra.

A cél, hogy minél több szavazat érkezzen a feltöltött fotóra. A legtöbb szavazatot gyűjtő képbeküldő részt vehet egy különleges Kismama magazinos fotózáson. A fotósorozat természetesen napvilágot lát a népszerű magazinban. Szavazatot gyűjteni nemcsak a főnyereményért érdemes, hanem a többi nyeremény miatt is – hisz ezeknél a sorsolási lista részvételi feltétele minimum 10 szavazat megléte.

Itt a szavazók is nyerhetnek! A képekre voksolók között heti szinten és a játék végén ajándékokat sorsol ki a Szallas.hu, így nemcsak babafotót feltölteni, hanem véleményt nyilvánítani is megéri.

Nyeremények

Főnyeremény: exkluzív fotósorozat a Kismama magazinban.

2. nyeremény: a képfeltöltők között, akik legalább 10 szavazatot gyűjtöttek, hetente kisorsolnak 10 db 15.000 Ft értékű vouchert az Énidő.hu jóvoltából.

3. nyeremény: a játék végén az összes képfeltöltő között, akik legalább 10 szavazatot gyűjtöttek, kisorsolnak egy 3 napos pihenést a 4 csillagos alsópáhoki Kolping Hotel Spa & Family Resort-ba.

4. nyeremény: a szavazók között minden héten gazdára talál 1 db Lush Tutti Fruity ajándékcsomag.

5. nyeremény: a játék végén az összes szavazó között kisorsolnak egy 3 napos pihenést a 4 csillagos, noszvaji Oxigén Hotelbe.

A játék weboldala: Babafoto.szallas.hu

A Facebook-oldal, ahol könnyen nyomon követhetők a sorsolások eredményei: facebook.com/www.szallas.hu