Baba

Ugyanazon a napon szült a két lánytestvér

Az egyik testvér arra a napra volt kiírva, de a másik későbbre várta a babáját.
2024. Március 05.
(Kép forrása: Getty Images)

Marissa Quinones és Makiya Anthony lánytestvérek, akik mindketten a múlt héten, ráadásul ugyanazon a napon hozták világra a kisbabáikat. A két New York államban élő lánytestvér gyermekei éppen a legritkább napon, február 29-én érkeztek.

Quinones egyébként éppen erre a napra volt kiírva, míg Anthony esetében váratlan volt, hogy pont ugyanazon a napon köszönthesse a babáját – neki csupán egy sima orvosi vizsgálati időpontja volt aznapra, számolt be róla a WKBW helyi hírcsatorna alapján a People.com.

A vizsgálaton azonban azt mondták neki, hogy érkezik is a babája.

Quinones elmesélte azt is, hogy egy hét különbséggel voltak kiírva a testvérével, és a nagymamájuk meg volt győződve, hogy ugyanakkor fognak szülni. Végül pedig egy nagyon különleges napon érkeztek a kisbabák.

Anthony szerint pedig még közelebb hozza majd a kis unokatestvéreket, hogy mindketten szökőévben, február 29-én születtek.

A testvérek édesanyja, Cherie Coy elmondta, hogy pánik tört ki rajta, amikor meghallotta, hogy lányai egy időben vajúdnak, és igyekezett mindkettőjük mellett ott lenni. A nagymama megosztotta azt is, hogy már most tervezik, hogy hogyan ünneplik majd a babák különleges születésnapját: „Négyévente őrült bulit rendezünk Dunkerque-ben egy csomó gyerekkel” – mondta.