Terhesség

Csupán néhány óra különbséggel, ugyanabban a kórházban szült két lánytestvér

Nem mindennapi eset történt két pennsylvaniai lánytestvérrel, akiknek csupán pár óra különbséggel jöttek világra a fiaik.
2023. Július 11.
unokatesók
Egy napon születtek meg az unokatesók, ugyanabban a kórházban. (Kép forrása: Getty Images)

Michelle Hilferty és Monica Hogan testvérek, akik mindketten a közelmúltban hozták világra gyermekeiket – ráadásul ugyanazon a napon, és ugyanabban a kórházban, a Lankenau Medical Center-ben, számolt be róla a People.

A két lánytestvér közül – akik ráadásul ugyanabban az utcában is élnek – először Hogan kisfia, Ryan jött világra június 26-án hajnali 5:57-kor, míg Hilferty kisfia, Anthony aznap este érkezett, 20:50-kor. „Izgalmas lesz látni a barátságot, amit kialakítanak, és a köteléket, ami köztük van” – mondta el Hilferty a KYW-TV-nek.

Az édesanya azt is elmondta, hogy bement a kórházba, hogy meglátogassa nővérét, aki vajúdni kezdett – míg neki azon a héten péntekre volt beütemezve a szülésindítása. Az élet azonban máshogy hozta a dolgot, és néhány óra múlva Hilferty-nek is vissza kellett térnie a kórházba, ahol aztán fél nappal később született meg a babája, mint nővérének.

A családban egyébként már előfordult korábban is, hogy ketten-ketten osztozhattak ugyanazon a születésnapon – bár különböző évben születtek. Hogan idősebb, most négyéves kisfia éppen az ő születésnapján jött világra, míg Hilferty kétéves lánya a nagyapja születésnapján.