Terhesség

Öleléssel üdvözölte testvérét az ikerbaba, miután kikerültek az intenzív osztályról

Miután öt napot külön töltöttek az újszülött intenzív osztályon, két koraszülött ikerbaba nagyon megható módon üdvözölte egymást, amikor újra találkoztak.
2023. Július 11.
ikerbabák
(A kép illusztráció. A kép forrása: Getty Images)

„Lenyűgöző volt. Leültem, és (a nővér) rám tette Declan-t. Majd amikor rám tette River-t, ő átkarolta Declan-t, én pedig azt gondoltam, hogy: »Úristen, ez a legaranyosabb dolog«” – mesélte az ikrek édesanyja, a 26 éves Meghan Huston a Today-nek a megható találkozásról, amit egy videóban is megörökítettek. A felvételt ITT tudod megnézni.

„Hallani arról, hogy az ikrek között milyen kötelék van, de ezt személyesen látni? Hihetetlen volt” – fogalmazott a háromgyermekes édesanya, akinek van egy hároméves kisfia is.

Az ikerbabák a 32. héten jöttek világra császármetszéssel, miután Huston-nak otthon elfolyt a magzatvize. A babák súlya csupán 1,67 és 1,75 kilogramm volt, ezért az újszülött intenzív osztályra vitték őket. Itt összesen húsz napot töltöttek, ebből ötöt külön inkubátorban kellett lenniük. Az ötödik nap után végre ismét találkozhattak, és megölelték egymást édesanyjuk karjában.

Declan és River már három hónaposak, és szépen fejlődnek, nemrégiben egy növekedési ugrás is bekövetkezett náluk.

Az édesanya megosztotta azt is, hogy korábban sajnos volt egy vetélése is, és egy hónappal később tudta meg, hogy ismét várandós.