Baba

Videó: van, mikor az idősebb tesó a “pelenkabaleset” elszenvedője

Imádja a net a kisfiú reakcióját, aki épp újszülött kishúgát tartja a kezében. Egy ideig...
2021. Szeptember 16.

Büszke nagy testvérnek lenni remek dolog. Jó játék, ha az embernek lesz egy testvére, egészen addig, amíg az újszülött elkezd más hangokat is kiadni a békés szuszogáson kívül.

Emlékszem, amikor a mi kislányunk fogta először óvatosan a pár napos öccsét, a csillogó szemű nagymamák elolvadtak, milyen szépen tartja kezében a kisbabát, ám egyszer csak a lányunk közölte, hogy elég volt és úgy próbálta öccsét lerakni a kanapéra, mint egy plüssmacit, hogy mehessen játszani. Szerencsére az apja gyorsabb volt és elkapta.

Ezt a kisfiút is nagyon meglepte, hogy kishúga annyira ellazult az ölében, hogy ott, az ő karjaiban rakta tele a pelenkát. Nem meglepő: gyorsan le is rakta inkább a kicsit.

@austinwatkins662Nah he heard that Valcano erupt and he got ghost ??

♬ original sound – Austin Watkins

A videót bemutató mother.ly szerint a kisbaba nem sérült meg az esetnél, amikor bátyja hanyatt-homlok elmenekült.

Azért jó, ha tudod, hogy a testvérféltékenység szinte minden családban megjelenik, ha jön egy újszülött húg vagy öcs. Aggódnod azonban nem kell, mert az esendő, teljesen kiszolgáltatott baba láttán a mégoly féltékeny testvérek is legalább némi szánalmat éreznek. Ez az a pillanat, amit a szülőknek okosan kell kihasználnia.

Címlapkép: Getty-illusztráció