Család

A családi időtöltésről beszélt Orlando Bloom

A színésznek két gyermeke, egy fia és egy lánya van.
2024. Március 19.
(Fotó: Jun Sato/Contributor/Getty Images)

Orlando Bloom két gyermek édesapja: korábbi feleségével, Miranda Kerr modellel van egy tizenhárom éves fiuk, Flynn, és menyasszonyával, Katy Perry énekesnővel egy hároméves kislány, Daisy szülei.

A színész a hamarosan megjelenő Peppa malac három részes esküvői különkiadásban kölcsönzi a hangját az egyik szereplőnek az eredeti változatban. Ennek kapcsán osztott meg egy kulisszák mögötti videóklipet róla a People.com, amiben Bloom a családi időtöltésről beszél.

„A családi időtöltés számomra egy közös étkezés. Leülni egy asztalhoz. Elmenni sétálni vagy kirándulni. A játék, játszani. A kapcsolódás. A kézfogás és az ölelés. És elmondani az embereknek, hogy nagyon szereted őket” – idézik a színészt.

Bloom és Perry kislánya tavaly novemberben ott volt édesanyja egyik koncertjén. Az énekesnő az egyik dal előtt üdvözölte is gyermekét: „Daisy! Nagyon szeretlek! Te vagy a legjobb barátom, nagyon örülök, hogy itt vagy” – mondta. „Ezt a következő dalt fogom énekelni – azt hiszem, ismered” – szólt kislányához, amiről felvétel is készült.