Kisgyerek

Katy Perry és Orlando Bloom kislánya is ott volt édesanyja koncertjén

Az énekesnő Las Vegas-ban tartott koncertsorozatának utolsó show-ján ott volt hároméves gyermeke is.
2023. November 07.
(Fotó: Taylor Hill/Contributor/Getty Images)

Katy Perry énekesnő és párja, Orlando Bloom színész gyermeke, Daisy Dove 2020-ban jött világra. A kislány most először volt látható egy nyilvános eseményen – édesanyja Las Vegasban tartott koncertsorozatának utolsó show-ján, ahol a koncert egy részén Perry üdvözölte is.

„Daisy! Nagyon szeretlek! Te vagy a legjobb barátom, nagyon örülök, hogy itt vagy” – idézi a People Perry-t egy felvétel alapján, amit az egyik rajongó készített, aki megosztotta az X-en (a korábbi Twitter) a videót. „Ezt a következő dalt fogom énekelni – azt hiszem, ismered” – mondta az énekesnő Minnie egér ruhába öltözött kislányának a felvételen, amit ITT lehet megnézni.  

Egy másik rajongói videón látható, hogy az énekesnő Bloom-nak is köszönetet mond, akit „elképesztő apának” nevez, majd ismét Daisy-ről mesél: „Ezt a műsort a lányom, Daisy Dove születése után hoztam létre. Amikor találkoztam vele, olyan volt, mintha végre megérkezett volna az összes szeretet, amit valaha is kerestem. Ő tett engem teljessé, meggyógyított, és megmutatta, hogyan kell újra játszani. Így ez a műsor mindenki belső gyermekének szól, illetve annak a reménynek, hogy ha mindannyian egy gyerek szemével látnánk az életet, akkor szabadok lennénk” – mondta Perry.