Terhesség

Sztárok, akik közvetlenül szülés után mutatták meg testüket

Rajtad maradtak kilók? Terhességi csíkok? Bárhogy is változott a tested szülés után, nem kell szégyellned!
2023. Március 08.
Millie Mackintosh

A hollywoodi sztároktól, énekesektől azt szoktuk meg, hogy mindig tökéletesen néznek ki. Nos, szerencsére ők is emberek és ezt nem is titkolják. Olyan hírességeket hoztunk, akik a szülés után mutatták meg a testüket.

Katy Perry

Katy Perry a szülés után

(fotó: KatyPerry Instagram)

2020 augusztusában, röviddel lánya születése után, Katy Perry az Instagram storyban mutatta be saját „vörös szőnyeges megjelenését” – a szülés utáni testformáját. Mivel a közösségi média mindig „fényes” képet festett mindenki életéről, igazán üdítő volt látni, ahogy Katy megmutatta, milyen is – kényelmes, magas derekú fehérneműt viselt még mindig jelenlévő pocakján, mellszívó melltartóval. 

Millie Mackintosh
 
Miután 2020 májusában megszületett Sienna kislánya, Millie nyíltan beszélt arról, hogyan változtatta meg a testét a terhessége.
Elmondta hogy bár nem érzi magát magabiztosnak az “új testében”, nem fog sietni azért, hogy visszaszerezze a régi alakját.

Jenna Dewan

Hét hónappal azután, hogy megszületett Callum nevű kisfia, Jenna Dewan színésznő megosztott egy fotót a szülés utáni testéről annak teljes szépségében. De még ennél is erősebben hatott, amikor Jenna egy Instagram-bejegyzést használta arra, hogy politikai pontot tegyen az amerikai elnökválasztás előtt. “Sokan kérdeznek tőlem a szülés utáni étrendemről és edzéstervemről, és azért vagyok itt, hogy elmondjam, ez azért van, hogy biztosan regisztrálj a szavazásra, szavazz korán, és úgy szavazz, mintha az életed múlna rajta, mert így van” – írta Jenna.

Ashley Graham

Ashley Graham modell a testpozitivitás egyik főszereplője. Terhessége alatt végig intim pillanatfelvételeket és videókat osztott meg, amelyekben dokumentálta, hogyan változik a teste, és mennyire félt a változásoktól. A fotók azután sem maradtak el, hogy világra hozta Isaac kisfiát.

Az Instagramra posztolt képet, amelyen a hasán hagyott striákat mutatta meg, Ashley ezt írta: “Ez is én vagyok. Néhány új történet”. Mi sem mondhattuk volna jobban; A striák nem „tökéletlenségek”, amelyek miatt bizonytalannak érezzük magunkat, hanem csak egy részét képezik annak, aki vagy.

Kate Hudson

Két hónappal kislánya, Rani Rose születése után Kate Hudson színésznő megosztott egy fotót a szülés utáni testéről, és elmagyarázta, hogy úgy érzi, ideje az egészségére összpontosítani. “Jelenleg azon a küldetésen vagyok, hogy visszatérjek a harci súlyomhoz” – írta Kate, hozzátéve, hogy eltökélt szándéka, hogy visszaszerezze “erős testét/lelkét”. A Hogy veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt főszereplője elmagyarázta, miért vágyott vissza az edzőterembe, és elárulta, hogy tavasszal új filmet forgat, szóval “12 kilót szeretnék leadni”. De értelmesen akarja csinálni, fenntartani a tejtermelést edzés közben, és minden szükséges időt a családjának szentelni.

Kim Kardashian

Úgy tűnhet, hogy ez varázslatos módon történik, de Kim Kardashian második gyermeke, Saint születése utáni  elárulta, hogy még azoknak a hírességeknek sem, akiknek egészségesen étkeznek és segítők hada áll rendelkezésükre sem könnyű visszaszerezni alakjukat a szülés után. Kim teljesen őszinte volt: „Annyira féltékeny voltam azokra a nőkre, akiknek ilyen aranyos kis babahasuk volt, és 12 kilót híztak – majd néhány héttel a szülés után valahogy pontosan úgy néznek ki, mint a terhességük előtt, lol. Ez nem én vagyok…

„Mindannyiunknak vannak elakadásai és dolgain, amin változtatni szeretnénk – folytatta –, de az én vonalaim tesznek azzá, aki vagyok. Tehát átölelem a testemet és a változásokat, amelyeken keresztülmentem. Ha valami, ezek a változások arra emlékeztetnek, hogy mit tudok létrehozni a testemmel: két kis angyalt, akiket szavak nélkül szeretek.”

Kiemelt kép: Millie Mackintosh/Instagram