Egyéb

Híres tesók, akik olyanok, mint két tojás

Trükkös dolog a genetika, és éppúgy előfordulhat, hogy két testvér szinte egyáltalán nem hasonlít egymásra, vagy ellenkezőleg, szinte olyanok, mint két tojás.
2022. Július 29.
Stella és Vanessa édesanyjukkal. (Fotó: Getty Images/Stefanie Keenan/Contributor)

A következő hírességeknél és testvéreiknél inkább az utóbbi helyzet áll fenn, mert szembetűnő köztük a hasonlóság!

Vanessa és Stella Hudgens

A High School Musical című filmmel lett ismert Vanessa Hudgens színész- és énekesnő, akit azóta már számtalan mozifilmben láthatott a közönség. Vanessa-nak van egy 7 évvel fiatalabb húga, Stella, akivel nagyon hasonlítanak egymásra. Stella maga is színészkedik, és egyre gyakrabban tűnik fel sorozatokban.

Ansel és Warren Elgort

Míg Ansel Elgortot színészként ismerhetjük, többek között a Csillagainkban a hiba, Az aranypinty, vagy éppen a West Side Story 2021-es feldolgozásából, addig 5 évvel idősebb bátyja, Warren a kamera túloldalán tevékenykedik, mint fotós. A szinte ikreknek tűnő fiúknak van egy nővérük is, Sophie.

Híres tesók, akik olyanok, mint két tojás

Ansel és Warren szüleikkel, és nővérükkel, Sophie-val. (Fotó: Getty Images/Michael Stewart/Contributor)

Dakota és Elle Fanning

Dakota és Elle Fanning mindketten színésznők, de nem csak a karrierjük hasonló. A lánytestvérek akár ikrek is lehetnének, azonban Dakota 4 évvel idősebb Elle-nél. A testvérek nagyon közel állnak egymáshoz, igazi legjobb barátok is!

Híres tesók, akik olyanok, mint két tojás

(Fotó: Getty Images/Amanda Edwards/Stringer)

Eddie és James Redmayne

A legutóbb A legendás állatok című varázsló-szériában szereplő Eddie Redmayne le sem tagadhatná bátyját, James-et: a szájuk, a szemük és még a frizurájuk is nagyon hasonló. Azonban nem csak ketten vannak testvérek, van egy fiatalabb fiútestvérük is, Thomas, és két féltestvérük, Eugenie és Charles.

Híres tesók, akik olyanok, mint két tojás

(Fotó: Getty Images/David M. Benett/Contributor)

Penélope és Mónica Cruz

Nehéz elhinni, hogy Mónica Cruz nem Pénelope ikertestvére, hanem a 3 évvel fiatalabb húga. A lánytestvérek hasonló karriert is választottak, hiszen Mónica sorozatszínésznő, modell és táncosnő. Penélope-nak és Mónica-nak egy fiatalabb fiútestvérük is van, Eduardo, aki énekesként és zeneszerzőként tevékenykedik.

Híres tesók, akik olyanok, mint két tojás

(Fotó: Getty Images/Fotonoticias/Contributor)

Maggie és Jake Gyllenhaal

A hasonmás testvérek között hirdethetünk egy “mintha kétpetéjű ikrek lennének” kategóriát is, amiből Maggie és Jake Gyllenhaal nem maradhatnak ki! A testvérek mindketten színészek – sőt, mindketten szerepeltek a Donnie Darko című filmben -, és Maggie az idősebb közülük, 3 évvel. Világoskék szemük, szájuk, és hajszínük is nagyon hasonló.

Híres tesók, akik olyanok, mint két tojás

(Fotó: Getty Images/Taylor Hill/Contributor)

Taylor és Austin Swift

A többszörös Grammy-díjas énekesnőnek, Taylor Swift-nek egy testvére van, a 3 évvel fiatalabb öccse, Austin, akinek színész és producer a foglalkozása. A Gyllenhaal testvérekhez hasonlóan róluk is elhinnénk, hogy ikrek, hiszen a hasonlóság valóban szembeötlő köztük. Taylor és Austin nagyon jó testvéri kapcsolatban vannak egymással, és gyakran tűnnek fel közösen különböző eseményeken.

Híres tesók, akik olyanok, mint két tojás

(Fotó: Getty Images/Christopher Polk/ACMA2014/Contributor)

Kate Hudson és Wyatt Russell

Kate Hudson színésznőnek összesen 5 testvére van, akik közül 7 évvel fiatalabb öccsével, Wyatt-tel nagyon hasonlítanak egymásra. Valójában féltestvérek, mindkettejüknek Goldie Hawn színésznő az édesanyja, akitől örökölték kék szemüket és szőke hajukat.

Híres tesók, akik olyanok, mint két tojás

(Fotó: Getty Images/Vittorio Zunino Celotto/Staff)

Emma és Alex Watson

Emma Watson 2 évvel fiatalabb öccse Alex, de róluk is el tudnánk hinni, hogy valójában ikertestvérek. Alex modellként ismert, és egy érdekesség, hogy ő is feltűnt egy apró szerepben a Harry Potter és a Főnix rendje című filmben, amiben egy hugrabugos diákot alakíott, és Emma-val is volt egy közös jelenete a nagyteremben.

Híres tesók, akik olyanok, mint két tojás

(Fotó: Getty Images/Marcel Thomas/Contributor)

Források: lifeandstylemag.commenshealth.comusmagazine.comgetsurrey.co.uk