Egyéb

Hírességek, akiknek szakítás után született közös gyerekük

Előfordul, hogy a gólya pont akkor kopok be egy párhoz, amikor a kapcsolatuk már a végét járja.
2022. Július 30.
Fotó: Getty Images

Így jártak az alábbi sztárok is – akik a nem éppen tökéletes körülmények ellenére is próbálnak mindent megadni a gyereküknek.

Grimes és Elon Musk

A techguru, Elon Musk és az énekesnő Grimes 2018-ban kezdtek járni egymással, amikor egyébként a férfi már öt gyereke volt. (Első felesége, Justine Wilson a házasságuk során előbb egy kettes, majd egy hármas ikreknek adott életet.) Elon és Grimes az évek során többször szakítottak, majd újra összejöttek, mígnem 2020-ban megszületett az első közös gyerekük. A kapcsolatuk azonban hamarosan hanyatlásnak indul, és 2021 szeptemberében Musk bejelentette, hogy három év után szétváltak útjaik az énekesnővel, ám mint a közleményében írta, továbbra is jó kapcsolatban maradtak. Ezek után derült égből villámcsapásként jött idén márciusban a hír, miszerint Elon Musknak és volt barátnőjének, Grimesnak született egy második gyereke is, béranya segítségével. A kislány tavaly decemberben jött a világra, de a pár egészen mostanáig titokban tartotta az érkezését.

Megan Fox és Brian Austin Green

Hírességek, akiknek szakítás után született közös gyerekük

Fotó: Getty Images

Megan Fox és Brian Austin Green 2006 és 2015 között alkottak egy párt, 2010 óta házasok is voltak, mígnem Megan 2015-ben beadta a válókeresetet. Ekkor a sztárpárnak már volt két gyereke. Nem sokkal a 2015-ös szakításuk után azonban kiderült, hogy a színésznő terhes, és úton van a pár harmadik közös gyereke. Néhány hónappal a gólyahír után a páros kibékült egymással, és megszületett a legkisebb gyerekük, Journey River. A házaspár végül 2021-ben végleg búcsút intett egymásnak.

Khloé Kardashian és Tristan Thompson

Hírességek, akiknek szakítás után született közös gyerekük

Fotó: Getty Images

Khloé és Tristan kapcsolata már a kezdetektől fogva nagyon zavaros volt. A pár 2016-ban jött össze, majd egy évvel a kapcsolatuk kezdete után kiderült, hogy Khloé gyermeket vár. A reality-sztár terhessége alatt Tristan nem volt éppen a hűség mintapéldánya, többször is lencsevégre kapták, amint más nőkkel szórakozik. Az első közös gyerekük, True 2018 áprilisában született, és ebben az időben úgy tűnt, a pár között talán rendeződött a viszony. 2019 februárjában azonban ismét kirobbant a botrány, kiderült, hogy az NBA játékos újból félrelépett. Ekkor Khloé már nem tudott olyan gyorsan megbocsátani, ezért hát egy ideig se veled, se nélküled kapcsolatban éltek. A gyenge lábakon álló kapcsolatuknak végül az adta meg a kegyelemdöfést, hogy tavaly kiderült: a kosárlabdázó újra félrelépett, ám ez alkalommal egy gyereke is született a szeretőjétől, 2021 decemberében. Az igazi csavar azonban csak ezután jött: mielőtt tavaly kiderült volna Tristan újabb félrelépése, és mielőtt megszületett volna a másik nőtől a gyereke, Khloéval ismét belevágtak a családbővítésbe. 

“Megerősíthetjük, hogy True-nak lesz egy testvére, aki novemberben fogant. Khloé hihetetlenül hálás a béranyának ezért a csodálatos áldásért. Szeretnénk kedvességet és nyugalmat kérni, hogy Khloé a családjára tudjon fókuszálni” – olvasható abban a közleményben, amit Khloé Kardashian néhány hete juttatott el a sajtóhoz. A celeb egyik ismerőse később azt is elárulta, hogy a baba még azelőtt fogant, hogy Khloé tudomást szerzett volna Tristan sokadik félrelépéséről, amiből a fia is született.

Scott Disick és Kourtney Kardashian

Hírességek, akiknek szakítás után született közös gyerekük

Fotó: Getty Images

Scott Disick és Kourtney Kardashian kapcsolata is rendkívül viharos volt. A párnak három közös gyermeke született: a 12 éves Mason, a 9 éves Penelope és a 7 éves Reign. Kapcsolatuk során megszámlálhatatlan alkalommal szakítottak, majd jöttek újra össze – olyan is előfordult, hogy közvetlenül a szülés előtt váltak ketté az útjaik, majd néhány hónappal a közös gyerekük születése után ismét egymásra találtak. Ez a se veled se nélküled kapcsolat 2006-tól és 2015-ig tartott.

Denise Richards és Charlie Sheen

Hírességek, akiknek szakítás után született közös gyerekük

Fotó: Getty Images

Denise Richards és Charlie Sheen 2001-től 2005 elejéig alkottak egy párt. 2004-ben köszöntötték első lányukat, a most 18 éves Samet, majd miközben Denies a második gyerekét, a most 16 éves Lolát hordta a szíve alatt, be is adta a válókereset a férje ellen. Sőt, a színésznő távolságtartási végzés is kért Charlie Sheen ellen, miután a férfi az alkoholproblémái miatt agresszívvá vált.