Család

“Anyámat magammá alakítom” – Ez a TikTok-trend i bizonyítja, hogy az életkor csak egy szám

Anyák ezrei öltöznek be a lányaik ruháiba, az új TikTok-trend azt hivatott bizonyítani, hogy az életkor nem számít, az csak egy szám.
2023. Január 04.
Anya és lánya mosolyogva boldogan a napsütésban
Kép: Getty Images

Nadine Bloch legjobb barátja az édesanyja. Így amikor találkozott azzal a TikTok-trenddel, amelyben a lányok saját maguknak öltöztetik az anyjukat, tudta, hogy részt kell venniük benne. “Nekem van a legdögösebb anyukám, szóval nyilvánvaló volt, hogy részt kell vennünk a kihívásban” – mesélte a 23 éves Bloch a today.com-nak.

Bloch két videót készített anyjáról két különböző öltözékben. Édesanyja, az 54 éves Marie-France Bloch azt mondja, látszik, mennyire kapkodtak a forgatás közben, amikor megbotlott lánya nagy bolyhos csizmájában. A lánya posztolta a videót a TikTok-ra, nem sokat gondolkodott rajta. De másnap reggel, amikor ő és az anyukája 3,3 millió megtekintésre ébredtek, leesett az álluk. Azóta Blochék két videója együttesen közel 40 millió megtekintést ért el.

Marie-France Bloch szerint a TikTok trend azért olyan sikeres, mert megmutatja, hogy a kor csak egy szám. Rámutat, hogy a ruhák minden életkorban pozitív és szórakoztató módon tükrözhetik az emberek személyiségét.

@nadinebloch

my biggest flex is my mom lol

♬ original sound - evie

“Ahelyett, hogy azt mondanák a nőknek, hogy öltözzenek a koruknak megfelelően, ez a trend azt a szabadságot fejezi ki, hogy jól nézzünk ki, és ami még fontosabb, hogy érezzük jól magunkat, attól függetlenül, hogy öregszünk”- mondta az anya a today.com-nak. Ezen kívül remek móka is volt kettőnk között, hasonló ahhoz, amikor Nadine kislányként belebújt a magas sarkú cipőmbe.”

Blochék nem az egyetlen anya-lánya páros, akik beneveztek a TikTok-őrületbe. A 18 éves Olivia Massucci azt mondja, hogy ő és az édesanyja már néhány éve együtt forgatnak TikTok-videókat, és az anyukája mindig azzal viccelődik, hogy mennyire hasonlítanak egymásra.

“Gyakorlatilag közös szekrényünk van – mesélte Massucci a toady.com-nak. “Ő mindig kölcsönveszi a cuccaimat, én pedig mindig kölcsönveszem az övéit. Szóval, amikor megláttam ezt a trendet, azt gondoltam: Ó, istenem, ezt meg kell csinálnunk.”

@oliviamassucci We already share closets so this was easy🤪 @Tatum❤️ #mom ♬ original sound - evie

Amikor az édesanyja ruháját választotta, Massucci szerint nem volt túl nehéz dolga. Fekete cargo nadrágot és tornacipőt választott, egy olyan ruhát, amelyet elmondása szerint már többször is viselt. Ő és az édesanyja hasonló stílusúak, és szeretnek semleges színeket viselni.

Az anya, a 44 éves Tatum Massucci szerint a lányával való videózás közelebb hozza őket egymáshoz. „Barátok vagyunk, de anya és lánya is, és ez szerintem nem túl gyakori dolog” – mondja Tatum Massucci.

“Ha ilyen trendeket csinálok, rájövök, hogy a kor csak egy szám, és nem az határoz meg” – teszi hozzá. “Csak azért, mert anya vagy, még nem jelenti azt, hogy csak egy bizonyos módon kell öltözködnöd, vagy abba kell hagynod a szórakozást!”

Forrás: today.com