Család

Aranyos videón, ahogy egy anya megosztja gyerekeivel a hírt eljegyzéséről

Nagyon meghatóan reagáltak a hírre.
2024. Június 20.
ékszerdoboz
(Kép forrása: Getty Images)

Cassandra Rodriguez háromgyerekes édesanya, akinek kezét áprilisban kérte meg párja, Patrick. Az eljegyzésük hírét megosztották a gyerekekkel, és az anya levideózta az első reakciójukat, ami nagyon megható volt.

„Visszanézve a reakciójukat, folyik a könnyem. Erről beszéltek és az volt, amit nekünk akartak. Mielőtt találkoztam Patrick-kel, féltem, hogy soha nem találkozok valaki olyannal, aki úgy szereti majd a gyerekeimet, mint a sajátjait”írta a felvételhez, amit TikTok-on osztott meg.

A videó elején az anya és vőlegénye megosztják a jó hírt a nyolcéves Maci-vel és a kilencéves Mason-nel. A kislány azonnal ugrálni kezd, majd megöleli édesanyját és Patricket is, majd a kisfiú is megöleli, Patrick pedig puszit ad mindkettejüknek. A legidősebb testvérnek később a lakásban mondják el a hírt, és a tizenhárom éves Alexander hasonlón boldogan reagál. „Ilyen nincs! Gratulálok!” – mondja mosolyogva, és hozzáteszi, hogy nemrégiben éppen az eljegyzésen gondolkodott. „Ez tényleg őrületes” – mondja, mielőtt megöleli Patrick-et.

A videó végén hallható, ahogy Maci a háttérből izgatottan azt mondj, hogy: „Most már hívhatjuk apának!”.

@cassyrdzz

Looking back at their reactions just makes me tear up ♥️🥹 This is all they’ve ever talked about & wanted for us. Before i met Patrick, i was scared that i would never find someone who would love my kids as their own. This is what i prayed for, God knew we needed him. 🥲

♬ Stuff We Did (from 'Up') - Piano Version - your movie soundtrack

Nem meglepő, hogy több hozzászóló is azt írta, hogy elérzékenyültek vagy meg is könnyezték a videót, valaki pedig hozzátette, hogy: „Tudod, hogy ő egy jó ember, amikor a tinédzser izgatott!”.

(via People.com)