Család

Nagyon megható, ahogy a nagypapa unokája eljegyzésének hírére reagált

Szívmelengető videót osztott meg az unoka nagyapjáról, aki őszinte szeretettel és örömmel reagált az eljegyzése hírére.
2023. Augusztus 27.
(Kép forrása: @livpostl/TikTok)

Liv Postl Tik-Tok csatornáján osztott meg egy nagyon megható videót, ami nem véletlenül lett nagyon népszerű. A felvételen az látható, hogy Liv videóhívással felhívja nagyszüleit, hogy elmondja nagypapájának a hírt, hogy eljegyezték.

 

Postl először kicsit ugratja nagypapáját – aki vicces arcokat vág a telefonba, amikor felesége odaadja neki a készüléket –, és azt mondja, hogy szeretne kérdezni tőle valamit. Majd elmondja, hogy valójában nem szeretne kérdezni semmit, majd hirtelen megmutatja a kézfejét, amin egy eljegyzési gyűrű látható. Nagypapája először meglepetten felkiált, majd a kezdeti meglepettség hamar átvált őszinte és kitörő örömre, meghatottságra és büszkeségre, miközben gratulál unokájának.

Később a háttérből a nagymamája nevetve, kedves kérdezi, hogy „Merre van az az őrült fiú, aki ezt a gyűrűt vette neki?”, a nagypapa pedig azt mondja, hogy el fogja mondani ezt az édesanyjának. Erre a vőlegény azt feleli, hogy már tudja, és az áldását adta rá, mire Postl nagypapája azt feleli, hogy ők is áldásukat adják.

Postl a videó szövegébe azt írta, hogy „a legjobb reakció” – amit teljesen meg is értünk a kedves és boldog reakciót látva. A szívmelengető videót itt tudod megnézni:

 

(via msn.com)