Család

Nagyon meghatóan reagált a nagyapa amikor megtudta, hogy róla nevezték el unokáját

Hatalmas meglepetésben volt része az újdonsült nagyapának.
2023. Szeptember 17.
(Kép forrása: HairbyCarlyK/TikTok via GMA Brightly)

A Good Morning America osztotta meg Carly Kriser videóját, aki egészen addig titokban tartotta babája nevét, amíg meg nem született. Így Kriser édesapja is csak akkor tudta meg, hogy mi lett a neve kisunokájának, amikor először a karjában tartotta.

A videó elején láthatjuk a nagyon boldog nagyapát, aki szökdécselve érkezik a szobába, majd átöleli lányát, aki a kisbabát fogja. A felvételen ezután már a nagyapa kezébe kerül a kicsi, és megjegyzi, hogy ezt „alig tudja elhinni”.

Kriser videója már ezen a ponton is nagyon megható, de az újdonsült édesanya még ezután lepi meg édesapját a nagy hírrel. Elmondja, hogy kitöltötték a születési anyakönyvi kivonatot, és rákérdez, hogy vajon mi lett a baba neve? Majd elárulja, hogy a kicsi a Lawson Leonard Kriser nevet kapta.

 

A nagyapa ekkor teljesen meglepődik, és megkérdezi, hogy ezt lánya komolyan mondta-e. Miután megerősítik, a büszke nagyapa könnyezni kezd a meghatottságtól, hogy róla kapta a nevét a kisunokája.

Nemrégiben egy nagymama fergeteges reakcióját is megosztottuk, aki valóban elképesztő hírt kapott: a nemfelfedő bulin tudta meg, hogy nem egy unokája fog érkezni, de nem is kettő, hanem rögtön három!