Terhesség

Fergetegesen reagált a nagymama a hírre: hármasiker-unokái lesznek

Nagy meglepetésben volt része a rokonságnak.
2023. Augusztus 29.
(Kép forrása: @jordanflomofficial/TikTok)

Az @jordanflomofficial TikTok-csatornán osztotta meg a nemfelfedő bulin (gender reveal party) készült videóját egy pár, ami alapján úgy tűnik, hogy a rokonság előtt egészen addig titkolták, hogy nem egy, de nem is kettő, hanem bizony három kisbabát várnak!

A felvételen a megdöbbenéssel keveredő öröm látszik a rokonokon, a nagymama pedig hihetetlenül lelkesen reagál a boldog hírre.

A nagymama már akkor boldogan és izgatottan nevet és kiabál, amikor látszólag ki akarják durrantani a videón látható első léggömböt, majd az apa elszalad, mintha elfelejtett volna valamit, és hoz magával még egyet. “Komolyan? Nem, ez nem lehet. Komolyan? Komolyan? Ó, istenem, ez életem legjobb napja!!” — ordítja a nagymama miközben körbe-körbe fut, és aki akkor még csak úgy tudja, hogy két babával bővül a család.

 

Mielőtt kipukkasztanák a két léggömböt, hirtelen besétál egy másik családtag, aki még egy lufit hoz magával — a rokonok pedig teljesen ledöbbennek. A harmadik ballonnal a nagymama áll oda a pár mellé, és miután kidurrantják azokat, és megtudja, hogy mindhárom kisbaba fiú, nagyon lelkesen nevet.

Ahogy arról az édesapa mesél a felvételen, attól is igazán különleges a helyzetük, hogy a babák nem mesterséges megtermékenyítéssel fogantak, amire ahogy mondja, nagyon kicsi az esély. Ahogy azt a Motherly is írja, a spontán hármasikres terhesség esélye 1:8100-hoz!