Család

Hihetetlenül reagált a baba érkezésének hírére két nagymama

Nagyon őszinte és aranyos a reakciójuk a hírre, hogy nagymamák lesznek.
2023. Február 22.
boldog nagymamák
(Kép forrása: GMA via @yournonnas)

Annak a híre, hogy hamarosan baba érkezik a családba, hatalmas örömmel tudja eltölteni a családot. Nem véletlenül lett népszerű a közösségi oldalakon egy videó, amin két leendő nagymama fejezi ki azt, mennyire boldog egy hasonló hírtől – kitörő lelkesedéssel és ujjongással fogadták, hogy bővül a család, és unokájuk lesz.

A New Jersey-ben élő Lina Siciliano vette videóra a pillanatot, amikor férje átadja édesanyjának és anyósának a bekeretezett fotót babájuk ultrahangos képéről. A két nő, Serafina és Connie izgatottan nevetni és sikítani kezdenek, amint rájönnek, hogy a kép azt jelenti, hogy Siciliano babát vár.

„Nagymamák vagyunk” – kiabálják egymásnak, miközben megölelik egymást, írja a GMA.

 

A videó elején az egyik nagymama először azt kérdezgeti az édesanyától, hogy viccel-e vele, majd elmondja a másik nagymamának, hogy Siciliano tényleg babát vár. Ezután örömükben ujjongani kezdenek, majd megkérdezik, hogy hányadik hétben van a kismama, aki elmondja, hogy a baba még nagyon kicsi, kilenc hetes, majd ismét izgatottan sikítani kezdenek. A reakciójuk tényleg hihetetlenül aranyos!

A videót még 2019-ben vették fel, de ebben a hónapban osztották meg Serafina és Connie TikTok-csatornáján, aminek a neve @yournonnas, és ahol hamarosan rengetegen nézték meg a felvételt. Siciliano azt írta a videóra, hogy a „Legjobb terhességi bejelentés, amit valaha láttál”.

A TikTok-videó mellé pedig azt írta: „Mit kapsz, ha 2 hamarosan nagymamát egy szobába teszel, és elmondod nekik, hogy terhes vagy? A lehető legőrültebb és legizgatottabb reakciót! Mindig ez lesz a kedvenc videóm”.

Siciliano elmondta a Storyful-nak – ahol szintén megosztották a videót –, hogy édesanyja és anyósa izgatottan várta a várandósságát. „Hihetetlenül boldogok és izgatottak voltak, hogy eljött a napjuk” – mondta. Azóta pedig Siciliano és férje második fia is megszületett, így Serafina és Connie már kétszeres nagymamák.