Család

Családi programajánló a hosszú hétvégére – május 18-20.

Programajánló a pünkösdi hosszú hétvégére.
2024. Május 16.
(Kép forrása: Getty Images)

Szigligeti családi és sportnap

Szombaton családi és sportnapot rendeznek Szigligeten: lesz többek között futás, családi ügyességi váltóverseny, íjászat, társas játék, játékpark, körhinta, buborék foci, élő csocsó, kutyabemutató, kézműves játszóház, lábtenisz, tizenegyes bajnokság, zenés programok.

8264 Szigliget, Sportpálya, május 18. 9:00-21:00 óráig

Családi kézműves programok a Pénzmúzeumban

A Pénzmúzeumban a pünkösdre való tekintettel a régi pünkösdi király hagyományának apropóján készíthetitek el a saját koronátokat. A hétvégén szombaton és vasárnap is várnak titeket a programra.

Magyar Pénzmúzeum és Látogatóközpont – 1122 Budapest, Krisztina krt. 6., május 18. és 19. 11:00-15:00, a részvétel ingyenes, de bejelentkezés szükséges

Kertvárosi Pünkösd a Cinkotai Tájházban

Pünkösdi programokat tartank szombat délután Cinkotán, ahol többek között harmincnál több népi játékkal, kézműveskedéssel, hét pünkösdi próbával, fotóponttal, és Takács Botond gyerekkoncertjével is várják az érdeklődőket.

Cinkotai Tájház – 1164 Budapest, Batthyány Ilona utca 16., május 18. 15:00 órától, a belépés ingyenes, de regisztráció szükséges

Svábhegyi pünkösdi búcsú

Idén is megrendezik a Svábhegyi pünkösdi búcsút, ahol több családi programon is részt vehettek a három nap során, mint például a Kalamajka Bábszínház, a Katáng együttes vagy egy bűvész előadása, de lesznek remek játéklehetőségek, körhinta, kézműves foglalkozások és arcfestés is, mellette pedig koncertek, kulturális programok és sváb ételkülönlegességek is.

1125 Budapest, Diana park, május 18. 16:00 órától, május 19. és 20. 10:00 órától, a belépés ingyenes

Folk Utcazene Fesztivál – Balatonalmádi

Balatonalmádiban háromnapos Folk Utcazene Fesztivál lesz a hosszú hétvégén, számos koncerttel, zenés-táncos foglalkozásokkal, táncbemutatókkal, kézműves foglalkozással, játszóházzal.

8220 Balatonalmádi, Wesselényi strand, május 18-20. 10:00 órától