Család

Dopeman nem tartja áldozatnak, hogy a mai napig gondozza fogyatékkal élő húgát

Az egész család élete megváltozott Fruzsi születésekor.
2023. Március 10.
dopeman
Fotó: fotocentral

Dopeman húga, Pityinger Fruzsina egy orvosi műhiba miatt a születésekor súlyos agysérülést szenvedett, ami miatt rendszeresen szorul kórházi kezelésre, ahogyan pár hete is szüksége volt gyomormosásra egy félrenyelés miatt. Dopeman 18, öccse, Péter pedig 14 éves volt, amikor húguk megszületett, nekik pedig gyorsan fel kellett nőniük – írja az nlc. a Fókusz riportja nyomán.

Pityinger László Dopeman és családja

Fotó: fotocentral

A rapper elmondta, húga és a hozzá hasonló emberek az univerzum csodái. Ők azok, akik nem sémák vagy normák szerint élnek, hanem ösztönösen érzik azokat, akik szeretik őket. A velük való törődés pedig összehoz mindenkit, akik körülöttük vannak. Ilyenkor nincs veszekedés, széthúzás vagy ellenségeskedés. Csak az őszinte szeretet.   

Ha kell, fölemelem, ha kell, kirakom, ha kell, minden nap megcsinálom. Ha egyszer kell egy héten, akkor egyszer teszem meg. Én csak fönntartom a lehetőséget, hogy kérnek valamit tőlem, akkor megcsinálom. Mert az én életemben igazi nehézséget nem hoz. Nekem ez nem áldozat. Ő a testvérem” – mondta Dopeman, testvére pedig azzal egészítette ki, hogy Fruzsina születésénél azonnal fel kellett nőniük és úgy érzi, nála emiatt a tinédzserkor teljesen ki is maradt.