Család

Eltalált egy babát Messi szabadrúgása, döbbenetesen reagált az apuka

Tisztában vagyunk vele, mekkora focióriás Leo Messi, mégsem úgy reagáltunk volna a történtekre, mint ez az apuka!
2024. Április 04.
Messi szabadrúgás

A sportlegenda természetesen nem szánt szándékkal rúgta a labdát a stadionban üldögélő kislány felé, egész egyszerűen akkora erővel lőtt szabadrúgást, hogy a focilabda a közönségben landolt. Mindennek egy kicsi baba látta kárát, akit eltalált a labda.

A kislány családtagjai azonnal a segítségére siettek és mindent megtettek azért, hogy mielőbb megvigasztalják az egereket itató gyereket, arra, ahogy ezt az apukája tette, viszont senki nem számított.

Az argentin játékosért rajongó férfi így szólt a síró kislányhoz: „Jól vagy, édesem? Messi talált el, úristen, Messi talált el, nem tesz semmit!” Ezen a netezők többsége rettentően felháborodott, szerintük ugyanis az apa kifejezetten izgatottnak tűnik a felvételen, ahelyett, hogy a kicsiért aggódna.

Akadt persze néhány, az apukához hasonló Messi-őrült, aki szerint „hatalmas szerencse”, sőt „igazi áldás”, ha valakit Leo labdája érint meg (cseppet sem mindegy azonban, milyen erővel…)  

Mint később kiderült, a baba szerencsére nem sérült meg, a labda nem a fejét találta el, hanem a karját, így valószínűleg inkább csak az ijedtségtől és nem a fájdalomtól sírt. 

@phoenixtvnews Legendary moment: Messi’s free-kick during a MLS fixture on Sunday accidentally hit a baby #messi #leomessi #fy #soccer #mls #sports #funny ♬ original sound - phoenixtvnews

Nyitókép: TikTok pillanatkép