Család

Esküvőn alkotta újra az A Szépség és a Szörnyeteg táncukat édesapjával a menyasszony

Ráadásul a gyerekkori táncról készült felvételt is lejátszották közben a lakodalomban.
2023. Október 15.
(Fotó: @riannont/TikTok)

Riannon Trutanich VanSciver szeptember végén, édesapja születésnapjakor osztotta meg TikTok-oldalán egy kedves emléküket: közös apa-lánya táncukat az esküvőjéről – ami azóta nagyon népszerű lett a videómegosztón, és már több mint 3 millióan látták. A felvételen egyszerre látható az apa-lánya páros tánca a lakodalmon, és egy huszonhét évvel korábbi felvétel, amin Trutanich VanSciver még kisgyerekként látható.

 

A menyasszony és édesapja ugyanis az A Szépség és a Szörnyeteg jól ismert dalára táncoltak, ugyanúgy, ahogy Trutanich VanSciver gyerekkorában. „Sokszor láttam a felvételt, amíg felnőttem, de az, hogy táncolhattam vele, és ez a pillanat tökéletes volt a számomra, és az, hogy most ezt is hozzá köthetem, annyira csodálatos” – mondta el a Good Morning America-nak. „Annyira, ahogy az emberek is mondták, hogy az életem végéig velem marad.”

Trutanich VanSciver elmondta, hogy eredetileg édesanyja ötlete volt, hogy alkossák újra az aranyos és megható felvételt, és az édesapa és lánya is örömmel lepték meg a násznépet a megható táncukkal. Andrew Trutanich elárulta, hogy az eredeti táncuk egy rögtönzött bolondozás volt, amikor az akkor kétéves lánya a mese főhősnőjét, Belle-t utánozta, édesapja arcának nyomva az arcát, és hüvelykujját fogva.

„Különleges volt. Amikor megérkeztünk a templomba, és újra gyakoroltuk a táncot, azt mondtam: »Ugyanúgy fogjuk csinálni, hogy nem a kezemet fogod, hanem a hüvelykujjamat«, és az esküvői felvételen látható, hogy csak az ujjamat fogja” – magyarázta az apa. „Csodálatos volt. Mindenkinek könnyes lett a szeme.”