Család

“Ez történik igazából a nászéjszakán”

Tarolt egy friss házaspár videója, aminek bizony tanúsága is van, méghozzá az, hogy nincs tökéletes nászéjszaka.
2023. Július 04.
5 éves jegyesség

Szokták tanácsolni a menyasszonynak, hogy az esküvőjén csak egy pohár pezsgőt igyon, azt követően pedig csak víz kerüljön a poharába, hogy bírja a lagzit. Mondjuk nem ártana ha ezt a férjre is kiterjesztenék… Akárhogyan is, sokszor számolnak be arról a friss házasok, hogy aludni sem volt idejük a lakodalom után, vagy ha igen, akkor jártányi erejük sem maradt, és csak beestek az ágyba. 

A kellően romantikus filmekben még próbálják életben tartani a tökéletes nászéjszakáról szóló képet. Amikor a  8-10 órás esemény után is üde házaspár, tele energiával szerelmesen esnek egymásnak a mesés lakosztályban. Pedig ez az, ami a legkevésbé jellemző.

Persze a fenti példák a végletek. És a nászéjszakát illetően sincsen kőbevésett “szabály”.

Egy házaspár például TikTokon osztotta meg, hogy “mi is történik igazából a nászéjszakán”. A felgyorsított és megvágott videóban, a férj segít a megfáradt menyasszony hajából kiszedni a több tucat hullámcsatot, tiarát, póthajat. Az őszinte felvétel hamar népszerű lett a felhasználók körében.

Ha pedig nászéjszaka, akkor beszéljünk az esküvőről is. Nincs tökéletes esküvő és lakodalom. Ez a ti napotok, szervezzétek úgy, hogy a legkényelmesebben érezzétek magatokat. Ezért is osztotta meg annyira az embereket annak a vőlegénynek a menyasszonynak a története, akik a meghívóban kikötötték, hogy nem mehetnek gyerekek az esküvőjükre. És történhetnek igazán váratlan események is az esküvőn. Így járt az a menyasszony is, akinél a kiírt időpont előtt, a nagy napon indult be a szülés.