Család

Ezért nem látta még Hayden Christensen lánya a Star Wars-t

Hayden Christensen kislánya kilencéves – a színész az ő filmes ízléséről is mesélt egy hétvégi rendezvényen.
2024. Február 06.
(Fotó: Jeff Spicer/Stringer/Getty Images)

A szombaton megrendezett floridai MegaCon vendége volt a Star Wars filmekből is ismert Hayden Christensen is. A színész – aki Anakin Skywalkert alakította a filmsorozatban – kilencéves lánya filmes ízlésről is mesélt, és szóba került az is, hogy látta-e már a Star Wars filmeket.

„Még mindig nem látta” – idézi Christensent a People.com, aki hozzátette: „Egy darabig próbáltam késleltetni, várni akartam. De most kilencéves, és úgy látom, megfelelő korban van, és megoszthatnám vele” – magyarázta.

A színész elmondta, hogy néhányszor fel is ajánlotta lányának, hogy nézzék meg a Star Wars-t – viszont eddig még nem volt szerencséje, mert ahogy magyarázta, mindig van valami, ami éppen jobban érdekli Briar Rose-t. „Mostanában sokat nézzük a Liv és Maddie című műsort, ezért minden alkalommal, amikor felhozom, azt mondja: »Inkább nézzünk Liv és Maddie-t, kérlek«” – árulta el a színész.

Christensen azt mondta, reméli, hogy lánya valamikor magától kezd el érdeklődni a filmek iránt, addig pedig vár erre.

A színész kislányának édesanyja korábbi élettársa, Rachel Bilson színésznő, aki többek között A narancsvidék című sorozatban is játszott.