Család

Fiaival közös képet posztolt Céline Dion

Az énekesnő új posztjának nemcsak azért örültek a rajongók, mert láthatják, hogy van Céline Dion, hanem azért is, mert gyerekei is szerepelnek a képen.
2024. Március 17.
Céline Dion

Mint ismeretes, Céline Dionnál 2022 őszén a ritka, és jelenleg gyógyíthatatlan idegrendszeri betegséget állapítottak meg. A Stiff-Person-szindróma (amit SPS-nek rövidítenek).

Az SPS legfőbb jellemzője, hogy a törzs és a végtagok izmai jelentős fájdalommal kísérve megmerevednek, és sajnos az izomgörcsök is az életük meghatározó részévé válnak.

Így van most Céline Dion

Bár mióta az állapota súlyosabbra fordult és kiderült, hogy milyen betegséggel áll szemben, az énekesnő nem ad koncertet, új bejegyzésében azonban (amit az SPS világnapja alkalmából tett közzé), azt írja, töretlenül hisz benne, hogy visszatérhet a színpadra. A fotón három fia veszi körül, ezzel is kifejezve, hogy a legnehezebb pillanatokban is édesanyjuk mellett állnak.

„Mint a legtöbben tudjátok, 2022 őszén Stiff-Person-szindrómát állapítottak meg nálam. Ez volt életem egyik legnehezebb pillanata: szembe kellett néznem egy autoimmun betegséggel. Továbbra is azon vagyok, hogy egy nap újra visszatérhessek a színpadra és a lehető legteljesebb életet élhessek. Szívből köszönöm a szeretetet és a támogatást, amit a gyerekeimtől, a családomtól, a csapatomtól és tőletek kapok. Mindenkinek, aki ezzel a betegséggel küzd, a biztatásomat és a támogatásomat küldöm, bárhol éljen is a világban. Meg tudjátok csinálni! Meg tudjuk csinálni!”

Nyitókép: Getty Images