Család

Gwyneth Paltrow fia hamarosan egyetemre megy – az ezzel kapcsolatos érzéseiről beszélt a színésznő

A színésznő egy lány és egy fiú édesanyja. Fiatalabb gyermeke hamarosan egyetemre jár majd.
2024. Március 26.
(Fotó: James Devaney/Contributor/Getty Images)

Gwyneth Paltrow-nak korábbi házasságából Chris Martin zenésszel született két gyermeke: lánya, Apple tizenkilenc éves, fia, Moses pedig hamarosan tizennyolc éves lesz. A színésznő fiatalabb gyermeke az ősszel egyetemre készül – az ezzel kapcsolatos érzéseiről a The Sundy Times interjújában beszélt Paltrow, amit a People szemlézett.

A színésznő elmondta, hogy az ősszel az ő és férje, Brad Falchuck fia, Brody is egyetemre fognak járni. „Érdekes lesz, hogyan változik majd a reggeli rutin, ha nem lesz gyerek a házban” – mondta a lapnak.

„Egyrészt hihetetlen szomorúság. A közelgő bánat mély érzése. Másrészt, éppen ennek kell történnie” – osztotta meg arról, hogy mit érez ezzel kapcsolatban.

„A gyerekeidnek fiatal felnőtteknek kell lenniük, akiknek tudniuk kell megvalósítani, megbirkózni dolgokkal, kapcsolatot teremteni és rugalmasnak lenni. Pontosan ez az, amit szeretnél. És ez azzal jár, hogy elhagyják a házat” – magyarázta.

Hozzátette, hogy sok barátját megfigyelte már, akiknek a gyerekei egyetemre mentek. „A gyereked… változik. És tudod, sokat jönnek haza és hasonlók, de az nem egészen ugyanaz, mint egy fedél alatt élni az év minden napján. Szóval csak próbálok nyitott lenni azzal kapcsolatban, hogy ez mit jelent” – mondta a lapnak.