Család

Hároméves lett Gigi Hadid kislánya, így köszöntötte őt

A napokban nagy mérföldkövet ünnepelt Gigi Hadid modell, akinek kislánya, Khai hároméves lett.
2023. Szeptember 21.
(Fotó: Gotham/Contributor/Getty Images)

Gigi Hadid és Zayn Malik kislánya, Khai a napokban lett hároméves. A modell megosztott egy kedves és megható köszöntést is, egy fotóválogatással az elmúlt évekből, amiben azt írta, hogy „nagy megtiszteltetés, hogy kislánya édesanyja lehet”.

„A héten ünnepeltük a három évesünket, és akkora megtiszteltetés, hogy az ő édesanyja lehetek, és rajta keresztül szemlélhetem az életet!!!! Boldog születésnapot a legkedvesebb, legokosabb, legbátrabb legjobbamnak!!!!!!!!” – írta a huszonnyolc éves Hadid kislányáról, akit „álom gyermeknek” nevez a posztjában, akit mindenkinél jobban szeret. A bejegyzésben láthatjuk Khai különleges, egyszerre Halloween és Jégvarázs témájú tortáját, a születésnapi reggelit, egy kisbabakori közös képet az édesanyjával, egy fotót az első születésnapjáról, és néhány újabb közös képet is.

 

Néhány hete Hadid a W magazine-nak adott egy interjút, amiben többek között azt is megosztotta, hogy kislánya vele együtt szokott készülődni. „Együtt készülődünk. Figyeli, amit csinálok. Velem együtt mos fogat, és már most szeretne ő is hidratálókrémet kenni az arcára, ami nagyon aranyos” – mesélte a rutinjukat, és arról is beszélt, mennyire humoros Khai.

„Igazán meg tud nevettetni. Táncolunk és sokat beszélgetünk. Majdnem hároméves, és ha szabad ilyet mondanom, egy zseni” – mondta a büszke édesanya a magazinnak.

(via today.com)