Család

Így kell méltón megünnepelni egy gyerek szülinapját a TikToker szerint

Bár csak nem rég lett édesanya, ez a TikToker már most elhatározta, hogyan fogják ünnepelni a gyerek szülinapját egészen a nagykorúságáig.
2024. Április 16.
tiktokos anyuka a gyerekzsúrokról

Marissa Light rendszeresen megosztja követőivel határozott elképzeléseit a gyermeknevelésről, amit sokan kritizálnak is a TikTokon. Ezúttal a gyerekzsúrokról fejtette ki a véleményét, amihez csaknem hatezer hozzászólás is érkezett. Előre szólunk, nem mindegyik komment volt kedves…

A fiatal anya már most leszögezte, hogy a lányának három nagy bulit fog szervezni az elkövetkező időkben: az első szülinapján, a tizenhatodik szülinapján és azon a napon, amikor hivatalosan is befejezi középiskolai tanulmányait.

Szerinte az összes többi felesleges, és a gyerekeknek sokkal meghittebb ünneplés jár a szülinapokon, mint ami mostanában szokás. Kifejtette, hogy azt az időt és pénzt, amit a hatalmas összejövetel szervezésére és lebonyolítására fordítana, inkább mind a gyerekére költi, és meghitt családi körben ünneplik majd meg a lányát az első és a tizenhatodik szülinapja között, hiszen ezen a két jeles napon szerinte is megérdemelt a felhajtás.

A kommentelők között akadt, aki cinikusan arra kérte, osztogasson még pár gyereknevelési tanácsot, egy másik pedig azt kérdezte, miért hiszi, hogy az emberek komolyan veszik, mikor csak most született meg a babája. 

„Szegény gyerek! Neki is járna a szülinapi ünneplés, ahogy mindenkinek!” – tette hozzá az egyik követője, míg egy másik így fogalmazott: „Az én szüleim sem szerveztek nekem soha szülinapi ünnepséget, szépen kérlek, ne tedd ezt a kislányoddal!”  

Nyitókép: TikTok pillanatkép