Család

Így kezdett el érdeklődni Milla Jovovich lánya a színészet iránt

A színésznőnek három gyereke van, akik közül a legidősebb szintén a színészet iránt érdeklődik.
2024. Április 26.
(Fotó: Albert L. Ortega/Contributor/Getty Images)

Milla Jovovich a The Jennifer Hudson Show című talkshow vendége volt, ahol arról is beszélt, hogy lánya, a tizenhat éves Ever Anderson már kiskorában elkezdett érdeklődni a színészet iránt. „Amikor a lányom ötéves volt, már akkor azt mondta, hogy szeretne színésznő lenni, és kisgyerekként egy díva volt. De amikor ötéves volt, azt mondta: »Mama, meghallgatásra szeretnék menni«, és pedig azt mondtam: »Nem is tudsz olvasni. Hogyan adnak majd neked forgatókönyvet, és hogyan memorizálod majd a sorokat?«” – idézi a beszélgetésből Jovovich-ot a People.

A színésznő hozzátette, hogy lánya azt kérdezte tőle akkor, hogy tehát meg kell tanulnia olvasni? „Abban az évben óvodába járt. Az év végére már második osztályos szinten olvasott. Elkötelezett volt” – mesélte a talkshowban, és elmondta, hogy lánya hatévesen megkérdezte, hogy most, hogy már tud olvasni, mehet-e meghallgatásra.

„Arra gondoltam, hogy ó, Istenem, egy szörnyet teremtettem. De nagyon fókuszált volt. Azt mondtam neki: »Színjátszó órákat kell venned! Már tudsz olvasni, el tudod olvasni a forgatókönyvet, de meg kell tanulnod színészkedni«. Ő azt mondta: »Oké. Irass be színjátszó órákra«” – magyarázta a műsorvezetőnek.

A színésznő és lánya Cannes-ban 2022-ben. (Fotó: Lionel Hahn/Contributor/Getty Images)

A színésznő és lánya Cannes-ban 2022-ben. (Fotó: Lionel Hahn/Contributor/Getty Images)

A már tizenhat éves Ever több filmben is szerepelt már, köztük a 2021-es Fekete Özvegyben, és a tavaly bemutatott Pán Péter és Wendy-ben. Ever mellett Jovovich-nak és férjének, Paul W. S. Anderson filmrendezőnek két fiatalabb gyerekük is van: Dashiel kilencéves, Osian pedig négyéves.