Család

Fiáról mesélt Halász Judit

A színésznő arról is beszélt egy interjúban, miért nem lett színész a gyermeke.
2024. Április 04.
(Fotó: Nagy Zoltán via Fotocentral)

Halász Judit három unokával büszkélkedhet a fiának, Tamásnak köszönhetően. A színésznő gyermeke rengeteget tanult, de nem színészi pályára lépett – erről is beszélt a művésznő egy interjúban.

„Elvégezte a vegyészetet, summa cum laude, de egy napig sem dolgozott ebben a szakmában. Más munkát keresett magának, majd Budapesten és Clevelandben tanult, és posztgraduális diplomát szerzett MBA szakon. Utána hazajött. De dolgozott mindenfelé a világban, Amerikában is. Így született egy unokám itthon, kettő pedig az Egyesült Államokban, de ma már mind itthon élnek” – mondta el a hot! magazinnak, amit a Blikk szemlézett.

„Mi vagyunk a hibásak, mert ő szívesen játszott színjátszókörben. Általános iskolában nagyon lelkesen csinálták a színjátszókört, de aztán gimnáziumban sok országos kémiaversenyen indult. Nagyon lelkesen készült rá, és amikor a továbbtanulás került szóba, akkor mi azt mondtuk: »oda menj, ahová te akarsz«. Mivel érdekelte a kémia, ezen a vonalon tanult tovább, és most, sok évvel később már azt mondja: kár, hogy nem terelgettük a szakmánk felé, mert esetleg az is érdekelte volna. De egy 18 éves fiatalembert annyi minden érdekel! Hál’ Istennek, sikeres a szakmájában is” – árulta el a színésznő.

Halász Judit tavaly gyereknap alkalmából üzent a gyerekekről videónkban, amit itt tudsz megnézni.