Család

„Túl szép vagyok, hogy én hordjam oviba a lányomat” – állítja egy influenszer

Lena úgy véli, elviselhetetlen a többi anyuka féltékenykedő és irigykedő tekintete, ezért fel is hagyott azzal, hogy ő hordja oviba a kislányát.
2024. Április 14.
Lena Nersesian
Lena (piros bikiniben) csak rosszalló tekinteteket kapott az óvodában (Fotó: Getty Images)

A 31 éves Lena Nersesian modellként dolgozik, és tökéletesen tisztában van külső adottságaival. Barátjával, Adam John Grandmaisonnal és kislányukkal Los Angelesben élnek. A nőnek több mint 900 ezer Instagram-követője van, akiknek gyakran posztol olykor arcpirító képeket.

Megelégelte a szúrós tekinteteket

Néhány hónappal ezelőtt arról beszélt, hogy túl szépnek érzi magát ahhoz, hogy ő hordja oviba a kislányát, megjelenésével ugyanis féltékenységet és irigységet vált ki a többi anyukából. Mielőtt OnlyFans modellnek állt volna, pszichológusként dolgozott, így azt mondja, az emberek lelkének mélyébe lát, és otthonosan mozog az érzelmek világában.

Mi az OnlyFans?

Az Onlyfans egy előfizetéses platform, ahol elsősorban felnőtt tartalmak van. Civilek, celebek, előadók is tagjai, akik exkluzív tartalmakat adnak az előfizetőknek. De kár lenne tagadni, hogy az oldal főprofilja a felnőtt tartalmak.

„Amíg én vittem oviba a kislányomat, olyan csúnyán nézett rám a többi szülő. Minden bizonnyal a külsőm váltott ki bennük rossz érzéseket, az anyukák attól tartanak, hogy a férjeik belém szeretnek, a szépségemet látva” – magyarázta Lena, aki ma már messziről elkerüli lánya óvodáját.

Ugyanolyan munka, mint bárki másé

Ugyanakkor úgy véli, hogy az emberek tévesen ítélik meg őt és azt, amivel foglalkozik. Mint mondja, mutatós fotókon szerepelni, majd azokat publikálni bizonyos internetes oldalakon ugyanolyan munkának számít, mint bármelyik más.

„Én modellként dolgozom, de ettől még teljesen átlagos az életem. Sok anyukához hasonlóan én is nagyon szeretek főzni, sok időt töltök a konyhában” – árulta el magáról és azt is hozzátette, hogy a munkájában a szabadságot és a kötetlenséget szereti a legjobban.

Mint mondja, így bőven jut ideje arra, hogy értékes időt töltsön együtt a kislányával és a szerelmével, akikkel nagyon szeretnek sétálni és érdekes helyekre kirándulni.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images