Család

Kaland, pihenés és örök nyár a Sárvárfürdőben (X)

A romantikus kisváros közepén található Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő kiváló lehetőség a családoknak a kikapcsolódásra, az egészséges életmódra és az élményekkel teli időtöltésre.
2023. Május 08.
Sárvári Gyógy és Wellnessfürdő
Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

A hatalmas strand, az izgalmas csúszdapark és az időjárásbiztos fedett fürdő, tökéletes választás egy önfeledt családi programhoz, nyaraláshoz. Idén ráadásul a fürdőhöz csatlakozó Kalandparkban új szabadulójáték is színesíti a bőséges programkínálatot.

A sárvári fürdőben minden korosztály megtalálhatja a számára szórakoztató vagy pihentető elfoglaltságot, vízben és szárazföldön egyaránt. A nyári kánikulában a gyerekek kedvence minden bizonnyal a kalandmedence lesz, ahol a vízben álló kalózhajó és a sárkányvár megannyi élményt és kihívást rejt. A kamaszok és az örök ifjú felnőttek kipróbálhatják gyorsaságukat a négypályás versenycsúszdán és az izgalmas óriáscsúszdákon. Különlegesség a fejesugró medence, ebben a speciálisan kialakított öbölben bátran lehet gyakorolni a másutt tiltott vagy veszélyes ugrást.

Az se baj, ha szeszélyes az időjárás, a fedett élményfürdőben teljes vízivilág vár, pancsolóval, óriáscsúszdákkal, élmény- és hullámmedencével. A csöppségekkel érkező családok számára babakonyha, pelenkázó, pihenőszoba és melegedő is rendelkezésre áll, így még a legkisebbekkel is kényelmes a családi pancsolás.

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

A számtalan vizes élményen túl pedig, a szokásos ügyességi pályák mellett idén két új szabadtéri szabadulójátékon is kipróbálhatják kreatív feladatmegoldó képességüket a családok a fürdővel egy területen található Kalandparkban, mely külön belépő vagy kedvezményes kombinált jegy megvásárlásával is látogatható.

Szülőkényeztető

A fürdő természetesen a szülőkre is gondolt, hiszen nekik is jár a kikapcsolódás és kényeztetés. A nyári időszakban mind a strandon, mind a fedett részen, elkerített Játszókert van, ahol szakképzett animátorok felügyeletével szórakozhatnak a gyerekek, míg a szülők végre adhatnak maguknak egy kis „énidőt”.

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

A fürdőbe a belépő „all inclusive”, azaz minden vizes elem használata beletartozik, a belépő megvásárlásával rendelkezésre állnak a gyógyvizes medencék csakúgy, mint a családi élményfürdő, a szabadtéri strand, a pihenőterek nyugágyakkal és valamennyi csúszda. Jó tudni, hogy a parkolás is ingyenes! Aki zavartalan pihenést tervez, annak lehetősége van – akár elővételben is – a fürdő weboldalán baldachinos, prémium pihenőágyat foglalni.

sarvar

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Kalandok, akár több napra!

Ha szeretnénk a lehető legtöbb időt vizes élményekkel tölteni, akár a fürdő területén található VitalMed Hotel Sárvár, négycsillagos szállodában is megszállhatunk. A kemping szerelmesei számára a megszokott szolgáltatásokon túl, 14 db mobilház áll rendelkezésre. A modern, 25 m2-es házak 4 felnőtt és 2 gyermek részére nyújtanak kényelmes elhelyezést.

Bővebb információ: www.sarvarfurdo.hu

Nyári kalandozás – 4 napos korlátlan élménycsomag Sárváron

A csomag tartalmaz 3 éjszaka szállást a négycsillagos VitalMed Hotelben, 4 napra szóló korlátlan fürdő-, szauna- és fitness belépőt, bőséges büféreggelit, kávé és tea bekészítést a szobába, személyenként 1 kötélpálya használatot vagy 2 választható foglalkozást a Sárvári Kalandparkba, 1 alkalomra szóló kerékpárhasználatot 2 órás időtartamra.

Foglalható: június 23 – szeptember 3. között

105 750 ft/fő/3 éj ártól

Foglalás: vitalmed.hu/nyari-kalandozas