Család

Képrejtvény: Megtalálod az elveszett gyűrűt?

Nincs is jobb egy kis tengerparti lazulásnál... Ha csak nem történik valamilyen bonyodalom, mint például itt!
2024. Július 05.

Első ránézésre úgy tűnhet, ennek a tengerparton sütkérező nőszemélynek van az egyik legjobb dolga a világon. Ez azonban tévedés: a frissen eljegyzett menyasszony gyűrűje ugyanis elveszett fürdőzés közben! Neked sikerül megtalálni az ékszert?

Nyisd ki jól a szemed!

Nem egyszerű feladat rábukkanni a gyűrűre, pedig fontos lenne, hiszen egy szívhez szóló ajándékról van szó, aminek az eszmei értéke is hatalmas.

Ha kellő figyelemmel bogarászod a képet, és egyetlen apró részlet sem kerüli el a figyelmedet, a parton relaxáló menyasszony segítségére siethetsz.

Akinek kellő gyorsasággal forognak az agytekervényei és remek megfigyelő, annak néhány másodperc elég lesz ahhoz, hogy rábökjön arra, amit mindenki keres ezen a képen! Tedd magad próbára te is!

Képrejtvény: Megtalálod az elveszet gyűrűt?

Mutatjuk a megoldást!

Ha hiába fürkészted hosszabb ideig a képet, hogy megtaláld az elveszett eljegyzési ajándékot, mégsem sikerült észrevenned a fejtörőnkben, segítünk! Az alábbi képen jól láthatóan, zölddel bekarikáztuk!

Ha pikk-pakk kiszúrtad, hogy a kép jobb alsó részeben, a kleptomániás rákocska emelte el, a képrejtvény egyáltalán nem adta fel neked a leckét. Gratulálunk a teljesítményedhez, az agytekervényeid kifogástalanul működnek!

Képrejtvény: Megtalálod az elveszet gyűrűt?

Csüggedni azért akkor sincs okod, ha csak a megfejtés megtekintése után esett le, hol kellett volna keresgélni: könnyen lehet, hogy csak kialvatlanabb vagy, netán fizikailag, szellemileg vagy lelkileg megterhelő időszakon mész keresztül. Ha elmúlik, biztos, hogy az ügyességed is visszatér!

Tovább is van, mondjuk még?

Ha belejöttél a fejtörőkbe és szívesen folytatnád az agytornát, összegyűjtöttük a képrejtvényeinket, amikkel próbára teheted magad! Kattints ide és kezdődhet is a rejtvények megoldása!